Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiukák. Mit szerettek ott lent csupasz vagy egyéb? :D
Figyelt kérdés
nyugodtan lökjetek poént, de segitségre szorulok ugyhogy normális válaszokat is lécci:)(K)2011. ápr. 24. 15:08
1/16 anonim válasza:
Legyen ápolt. E mellett mindegy, csak ne nagy bozót legyen.
2/16 anonim válasza:
nekem az tetszik ha csíkra borotfált. a nagy göndör bozont engem taszít
3/16 A kérdező kommentje:
szerintem se gusztusos a bozot... csak h vágjak bele a gyantába, vagy borotva, vagy csík , vagy rövid.. mert nem szeretném ha a barátomnak nem tetszene...
2011. ápr. 24. 15:22
4/16 anonim válasza:
Nekem tök mind1, csak p.ina legyen ;D
5/16 anonim válasza:
Én csupaszon szeretem úgy a legjobb nyalni. :) :)
32 F
6/16 anonim válasza:
A gyanta elég durva elsőre. Csak borotváld le óvatosan. Utána később lehet gyantázni, de készülj fel, hogy nagyon fog fájni.
7/16 anonim válasza:
Segítségre szorulsz? Segítek neked szívesen :)
8/16 A kérdező kommentje:
heh köszi.:D nem azzal van a baj gyantáztam már le az egészet, meg amugy is borotbválom ( gyantál majden besz*rtam ugy fáj...:D) csak nem tudom h mit tart szexinek egy 15 éves fiu.:D
2011. ápr. 24. 15:36
9/16 anonim válasza:
15 éves fiú ne puncit nézegessen, hanem biológiakönyvet :)
Egyébként szinte biztos, hogy csupaszon jobban tetszik neki.
10/16 A kérdező kommentje:
nem kell kioktatni, nem olyan fiu aki szex nélkül nem él....de jo tudomm, hogy igazad van h korai de nem tehtek rola h szerelmesek vagyunk :D
2011. ápr. 24. 15:45
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!