Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy legyen orgazmusom?
Még csak 3 hónapja kezdtem el szexuális életet élni, most vagyok az első párommal (19 éves vagyok.)
Azt tudom, hogy ez nem megy nőknél egyből, bele kell tanulni. Önkielégítéssel, ha egyedül vagyok át tudom élni a csikló-orgazmust, de barátom előtt nem merek maszturbálni sem. Az orgazmus meg teljesen kizárt.
Próbáltuk már, hogy a csiklómmal foglalkozik közben, de mikor érzem, hogy nagyon "belenendülnénk" leállítom, mert nem megy.
Kicsit már el vagyok keseredve ezmiatt. Hogy tudnám ezt a gátlást legyőzni magamban? Elméletben már tudom, hogy a barátom előtt nem kell szégyellnem semmit, de nem megy!
Mit tegyek? Menjek pszichológushoz ezzel?
Igenis lehet jó a szex már az elején. Én 9 pasival voltam (erre nem vagyok büszke) a barátom előtt és talán egyszer volt orgazmusom, de nem vagyok benne biztos. Viszont vele már az elején nagyon jó volt. Arra már nem emlékszem, hogy egyből elmentem-e, de később tuti sok sok orgazmussal örvendeztetett meg. Egyszer annyira felizgatott, hogy már magától mikroorgazmusaim voltak. Csak ültem az ágyon és pár percenként elélveztem. Ilyen is lehetséges.
Hagyd, hogy elvigyen orgazmiába nem bánod meg. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!