Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én most terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én most terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Voltam a barátomnál és hát megtörtént aminek kellet...védekeztünk!de mikor a péniszát fogtam testnedves lett a kezem és úgy húztam fel neki az óvszer!de a kezemet előtte megtöröltem a lábába!

így lehetek terhehes vagy nem??

2011. ápr. 24. 13:41
1 2
 1/15 t.n válasza:
szerintem nem.:D de csinálj meg egy tesztet, és akkor biztos lehetsz benne..
2011. ápr. 24. 13:45
 2/15 anonim válasza:
64%

Hány éves vagy? Néha elgondolkozom azon, hogy miért nem a szüleidtől kérdezed meg? Ennyire nincs meg a bizalom, vagy nincs képed eléjük állni? Tudod, ez nagy baj, mert ha valami betegséget kapsz el, vagy TÉNYLEG terhes leszel, akkor gáz van. Mondd el nekik ami történt és ne félj tőlük. Ha már bátor voltál ahhoz, hogy lefeküdj egy pasival, méghozzá úgy, hogy semmit nem tudsz az egészről, legyen merszed anyádéknak is megmondani. Akkor leszel nagy lány. Nem akkor, ha titokban teszed.

S a kérdésedre válaszolva, nem lettél terhes, mert attól, ha te nedves vagy és úgy fogod meg neki, nem lehetsz terhes. Akkor lehetsz terhes, ha beléd élvez vagy miután elment megfogja a farkát letörli, de nem mossa meg a kezét és hozzád ér lent, vagy pedig, ha megszakításosan csináljátok, mert az sem 100%, hogy nem lehetsz terhes, mert ha lefolyik a dombocskádra, már esélye van, hogy bekerüljenek a kis pici babaelődök. Szóval nyugodt lehetsz. Én a helyedben sürgősen elmondanám anyudnak.. késöbb sokkal rosszabb lesz..

2011. ápr. 24. 13:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem értem. Milyen lett a kezed? Mitől akarsz terhes lenni?
2011. ápr. 24. 13:48
 4/15 A kérdező kommentje:
hát ahogy izgattam a farkát úgy ráfolyt vmi a kezemre...de nem sperma volt hanem testnedv...az ővé!!
2011. ápr. 24. 13:52
 5/15 anonim ***** válasza:

"Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegű, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!"

Legalább olvasni tudnál...

2011. ápr. 24. 13:55
 6/15 A kérdező kommentje:
osszám le!!
2011. ápr. 24. 13:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Minimális az esélye. Ne parázz.
2011. ápr. 24. 14:06
 8/15 A kérdező kommentje:
szóval nincs mitől félnem??
2011. ápr. 24. 14:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Igazából... van. Majd utánanézel, és rájössz miért és arra is, hogy mitől.
2011. ápr. 24. 14:31
 10/15 A kérdező kommentje:
és hol nézzek utána?? :O
2011. ápr. 24. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!