Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szájjal kielégíteni egy pasit?
Sziasztok!
Nem szeretnék bunkó köcsög hozzászólásokat kapni!23éves lány vagyok..5 évig éltem párkapcsolatban,ahol a srác nem volt valami jó az ágyban..addig azt hittem egy adonisz mivel ő vette el a szüzességem ő volt az első az életemben!Szakítottunk,majd voltam több fiúval is...de most találkoztam egy olyan pasival aki kívülről belülről megfogott úgy ahogy van!Sajnos ebben a témában nem vagyok otthon mert a volt párom nem szerette ha szájjal elégítem ki,mert nyelv piercingem is van!Mikor összekerültünk akkor már mondta,h nem szereti ha csinálják neki!Ennek a srácnak meg nagyon fontos,h az ágyban a csaj is toppon legyen,nem csak külsőleg belsőleg is de ott is!Tanácsokat tippeket szeretnék kérni,h mi vált be,mit csináljak közbe stb...?
Köszönöm!
Nálunk a nyelv pc-m előny volt inkább mint hátrány :D:$
Szerintem ez jön ösztönösen, főleg mert őt szereted és jót akarsz neki. Először csak izgasd fel, hogy minél jobban vágyjon arra, hogy a szád is képbe kerüljön. Először csak nyalogasd játsz vele és aztán jöhet a többi :)
"ma 13:10"
Ha nem szereted csinálni, akkor inkább ne erőltesd.
A jó öreg megfelelési kényszer. Én megértem, hogy a kapcsolatoknak fontos része a szex, de hogy a fenében lehet az, hogy "Ennek a srácnak meg nagyon fontos,h az ágyban a csaj is toppon legyen,nem csak külsőleg belsőleg is de ott is!" típusú emberkéknek akartok megfelelni?
Rendben van, hogy szerelmes az ember de akkor is... idővel mindent megtanulsz és egymásra hangolódtok az ágyban, de könyörgöm...tényleg ez a legfontosabb dolog egy kapcsolatban?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!