Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb a körülmetélt pénisz?
nekem nincs körülmetélve és nem is akarom. csak kiváncsi vagyok hogy a lányok mit szeretnek jobban?
és hogy kb. hány százalakéka a magyar férfiaknak van körülmetélve?
mert már lassan ugy érzem hogy ciki ha valaki nincs körülmetélve.
Egeszen veletlenul erintett vagyok a temaban ;)
Az arany 2:2. Avagy a 4 partnerem kozul 2 korul volt metelve 2 meg nem. Egyik sem egyeszakas dolog volt... szoval tobbszor tortent meg a dolog. En egyaltalan nem ereztem kulonbseget, de abban viszont lehet valami igazsag hogy a korulmetelt ferfiak kesobb elveznek el... sokkal kesobb. Fogalmam sincs hogy a magyarok hany % lehet korulmetelve /az a ket srac nem magyar volt/ de szerintem olyan 10%, de mondom hogy ez csak egy tipp.
Szerintem ha vallási, vagy egészségügyi okból szükséges, érthető. Viszont 'csak úgy' körülmetéltetni halál felesleges. Higiéniai szempont? Ugyan!! Aki ad magára, meg tudja mosni a körülmetéletlent is! Ha meg nem, hát nem maradok vele. Ebből hátrányt én még soha nem tapasztaltam. Egy metélt barátom volt.
Szerintem egyáltalán nem ciki, én személy szerint jobban szeretem a 'hagyományost'.
Hát minden Ábrahámmal kezdődött (nem igazán a muszlimok kezdték).
Nekem 1 éve van olyan pasim aki körül van metélve és én is rá szavazok de semmi probléma sincs a másik "fajtával":) Nekem mondjuk a bőr nélküli most jobban tetszik.. Ja és az nem igaz hogy később mennek el, mert például a pasim nagyon hamar elmegy.
Hogy lehet az ciki hogy valaki nincs körülmetélve?? Hiszen ez teljesen normális ahogy isten adta. Jó hát ő adta a szőröket is ugye amit mi most tépdesünk meg vagdosunk kifele... Mik vannak!! Nem tudtam hogy a körülmetélés divat lett.
köszi a válaszokat.
az utolsó hozzászolonak üzenem hogy az emo-kor után igen lehet ez lesz az uj divat. :-)
Én is úgy gondolom, hogy a nem körülmetélt péniszt is ugyanúgy tisztán lehet tartani, csak áldozni kell rá 10 mpet és figyelmet, türelmet.
Nekem is az a véleményem, és páromnak főleg, hogy ő ki sembírná,ha a fitymáját nem védené a bőr, és állandóan szabadon lenne. Tehát ezért mennek el később az ilyen pasik, mert mindig ingernek vannak kitéve, és megszokják.
Divatból nem érdemes, nálunk ez még nem divat, nem úgy, mint amerikában.
Én személy szerint még sosem láttam körülmetélt pasit, de kiváncsi lennéke egyre.-)
Nos, figyelj, először is lelked rajta, ha meg akarod csinálni... én fiúként nem vállalkoznék rá, ugyanis rettegek mindenféle tűtől... és állítólag nem egy kellemes dolog a műtét.
Én is ismerek olyan embert, aki körül van metélve, az illető a legjobb barátom, de neki még újszülött kora után csinálták.
Úgyhogy ha elhatároztad magad, akkor hajrá, de ha adhatok egy tippet, előtte próbáld ki, hogy a fitymát tartósan visszahúzva hagyod az alsógatyában. Ha nem zavar, és úgyhagyod, akkor a bőr egy-két éven belül megrövidül.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!