Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéltek szex közbe a partnerhez. Vagy nem?
ha beszéltek akkor mit szoktatok és ha nem miért nem?
kort légyszíves írjatok kiváncsiságból
Nem men szoktunk beszélni (legalábbis mi nem :D) de ez fúrcsa is lenne ha elkezdenénk pl az időjárásról dumálni :D
-a-a-a
- Szép időnk van nemdeeeeee?
- jjaaahh
xD hülyén nézne ki
de hallottam olyanról akik a barátok közt-öt nézik közbe :D
17/F
jajj hát olyanokat persze pl : Szeretlek-Ne hagyd abba-Tovább-Ez jól esik.
De kizárólag ilyen vágygerjesztő vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam szóval ilyeneket igen de azért nem szoktunk leállni úgymond társalogni az első voltam.
A kommunikacio fontos, meg akkor is ha eppen szex kozben szukseges.
Szerintem ez amugy is csak egy ido utan teheto lehetsegesse, mert a kapcsolatok elejen (tapasztalatbol mondom) nem szoktak a partnerek kommunikalni:)
De igen, en szoktam.
16/L
Nem minden alkalommal, de elhangzik a 'szeretlek' szó, szinte minden alkalommal a 'még', a többi általában nyöször és halk sikoly. :)
20L
@Darkiee
Fúrcsa :/ nem vagyok ahhoz szokva h ezeken túl bármit is mondjunk egymásnak a párommal...
a Szeretlek elhangzik valamikor többször is(:
de az elején mikor elkezdjük akkor szoktunk beszélgetni bármiről:D aztán 2-3 perc múlva már abbahagyjuk.:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!