Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj ha a parommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj ha a parommal az elojatek utan ahogy felhuzza a gumit leall a penisze. Anelkul meg felek hogy terhes maradhatok. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Terhes maradhatsz? :P
2011. ápr. 24. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Szedj fogamzásgátló tablettát. Nem mindenki alkalmas az óvszer viselésére. Megoldható, hogy nőgyógyászhoz menj és felÍrasd a tablettát?
2011. ápr. 24. 09:53
 3/10 anonim ***** válasza:
ígyis úgyis terhes maradsz
2011. ápr. 24. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:

szedj tablettát (sokkal biztosabb is mint az óvszer)

ha csak a barátoddal van szexuális kapcsolatod (és neki veled) akkor betegség ellen nem kell védekezni, jobb a tabletta

2011. ápr. 24. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
próbáljatok ki másik fajta óvszert. pl durex.
2011. ápr. 24. 10:08
 6/10 Viccmesélő Troll ***** válasza:

Tévedés, a tabletta nem biztosabb, mint az óvszer! Nem egyszer hallottam olyanról, hogy valaki fogamzásgátló rendes szedése mellett terhes lett. Persze, az óvszernél is fennáll a probléma, de ott a kiszakadás miatt. Azt meg észreveszed, míg a tabletta hatékonyságának csökkenését nem.

Kérdező: próbáljon meg a barátod gumiban maszturbálni, hogy szokja az érzést. Ha így sem megy, akkor sajnos tablettára kell váltani. Védekezés nélkül, semmit nem érő számolós módszerekkel semmiképp ne csináljátok, ha nem akartok babát.

2011. ápr. 24. 10:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Gondoltam egy nagyobb meretu ovszerre de nem tudom mennyire hasznalna.
2011. ápr. 24. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:

teherbeesés esélye_

óvszer 2%

tabletta 0,1%

tehát a tabletta biztonságosabb. Viszont be kell szedni.

A mesék "terhes lettem a tabletta mellett" 99%-a nem vette be időben, nem vette figyelembe, hogy hasmenése van, nem vette figyelembe, hogy antibiotikum csökkenti a tabletta hatását......stb.

rengeteg nő szedi 30-40 éve, és csak akkor lett terhes, ha akarta.

2011. ápr. 24. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
menjetek el szexuálpszichológushoz...valószínűleg lelki eredetű a dolog...tudom,nehéz az ilyesmiről beszélni,de utána ha sikerül megoldást találni,mindketten nagyon boldogok lesztek
2011. ápr. 24. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is utálom a gumit. Még soha nem használtam élesben. Próbálni már próbáltam és mire felszenvedtem nekem is volt, hogy lelankadt vagy legalábbis kevésbé állt fel. De utána levettük, mert rossz volt mindkettőnknek.
2011. ápr. 24. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!