Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Titeket zavar, ha egy lánynak nem puha a sarka és érzitek szex közben? Lányok, Ti mit tesztek ennek elkerülése érdekében? és volt-e ezzel kapcsolatban kellemetlen élményetek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 03:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pffff, te nagyon fiatal lehetsz. Megmondom neked őszintén hogy senkit nem érdekel szex közben az hogy puha-e a sarkad.
2011. ápr. 24. 03:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Sarokreszelő vagy mi. Drogériákban lehet kapni. Zuhanyzás/fürdés közben lereszeled a sarkadról a kemény részt és le van tudva a probléma. Amúgy nem tudom a fiúkat zavarja-e, de engem személy szerint zavar, szóval...
2011. ápr. 24. 04:48
 3/8 anonim ***** válasza:
ez csak a nőket zavarja.
2011. ápr. 24. 04:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Minket sem
2011. ápr. 24. 04:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert még nem volt repedt sarkúval dolgom. Csak puha lábú lányokkal szeretkeztem eddig. De nem hiszem, hogy szex közben erre figyelnék :)
2011. ápr. 24. 06:41
 6/8 anonim ***** válasza:
én pl voltam már repedt sarkú nővel is...
2011. ápr. 24. 08:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Én lereszelem, meg bekenem, ezért nem repedt, meg nem is kemény. De szerintem nem is zavarná.
2011. ápr. 24. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:
42%

[link]

Én ilyet vettem vaterán 1 ft-os aukción.

Nagyon jó. Fürdés után lereszelem (ez nem is csikiz)

és bekenem krémmel.

Kéthetente megcsinálod és nagyon puha marad a lábad.

Amúgy szerintem is kicsit illúzióromboló lenne, hogy hozzáérne a párom lábához az én száraz, repedt sarkam... :S

De a pasikat talán annyira nem érdekli. Én viszont szeretem, ha minden testrészemre odafigyelhetek, hogy ha nem is tökéletes, de legalább igényes, higiénikus, szép legyen.

Főleg, hogy az én férjem, szeret a talpam közt is reszelni... :)

Így mindig puha a lábam, és festve van a körmöm. :)

2011. ápr. 24. 10:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!