Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kivertem vér jött ki! mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
vagyis nem vér hanem sperma de véres volt nagyon!2011. ápr. 24. 01:01
11/28 anonim válasza:
Huuuu baxus, ilyet sem hallottam még. Egyik haveromnak egy bunyó után kicsit xar állapotba került a brééje, de ilyet még ő sem mesélt.
12/28 anonim válasza:
Nem ütöttek/rúgtak hasba? Akkor megvan az oka. Bár akkor is lehet veszélyes. Az orvosnál meg úgyis csak vért vesznek, és elzavarnak ha jó, hogy túlértékelted a mennyiséget.
15/28 anonim válasza:
Szerintem fitymaszükülete van, túl erősen verte és megszakadhatott ott neki.
16/28 A kérdező kommentje:
jól kitudom verni!és voltam orvosnál azt monta hogy ez több betegségnek a szövevénye,fiatalakonál gyulladás szokot lenni és kezelésekre kell mennem a betegség neve hematospermia!de a szüleimnek hogy mongyam el?farok verés közben véres sperma jött ki?az elég ciki!
2011. ápr. 24. 11:57
17/28 A kérdező kommentje:
de nagyobb kicsit a gond mert daganatos betegséget is hordozhat és abba belelehet halni ha nincs időbe felfedezve!
2011. ápr. 24. 12:03
18/28 anonim válasza:
nagyon jól tetted, hogy orvoshoz mentél.
19/28 anonim válasza:
Nem kell mindent szó szerint az orrukra kötni. Ne azt mond, hogy farokverés közben véres sperma jött ki. Add elő úgy hogy vérzett egy kicsit szerszám, nyugi mutter nem sok pár csepp. Megijedtél és ezért elmentél a háziorvoshoz és ő mondta, hogy ez valami gyulladástól van amit bárhol (strandon, nyilvános wc) össze szedhet az ember. Ezért kezelésre kell járnod.
De ha komolyabb a dolog, vagy úgy érzed egyedül nem fog menni a dolog, kell a támasz, nem érzed magad elég felnőttnek ebben a témában akkor jobb ha mindent őszintén elmondasz nekik.
20/28 A kérdező kommentje:
lehet hogy inkább nem mondom el!
2011. ápr. 24. 13:16
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!