Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az intelligencia tényleg szexi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az intelligencia tényleg szexi?

Figyelt kérdés
Rendszeresen hallok arról, hogy főiskolákon, egyetemeken a gyönyörű szép hallgató lányok beleszeretnek 70 éves vagy afölötti korosztályú vénemberekbe. Nem csak 1-2 alkalmas vizsga előtti összejövetelről van szó, hanem gyakran egybeköltöznek, családot alapítanak.
2011. ápr. 24. 00:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Érdekes szerelmek ezek, de tény és való, hogy sok Nöröl tudok, akik minimum 20 évvel idösebb palival jöttek össze.

Rosszindulatú vagyok amiért megkérdöjelezem az igazi szerelem hollétét......mert ezek ugye mind igazi szerelmek és az csak egy mellékes érdektelen dolog, hogy általában ezek az idösebb Férfiak havi 400 netto alatt nem visznek haza pénzt.

2011. ápr. 24. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem igaz hogy az intelligencia nem számít a lányoknak!!! Nekem nagyon is számít , ennek ellenére nem tudnék összejönni egy öreg emberrel.Az meg hogy gazdag legyen a legkevésbé se érdekel. Nem tudom miért hiszi azt minden pasi hogy a nőknek csak a pénz kell.....lehet hogy van egy pár ilyen , de szerintem nem ez a jellemző.....
2011. ápr. 27. 08:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én egyik tanárom is összejött a diákjával. Igaz, hogy ott a csaj egy trampli. Azon csodálkoztam, hogy nem rúgták ki a tanárt.

Én is összejöttem volna az egyik tanárommal. :) Igaz ő közel velem egykora születésű volt (+/- 1-2 év).

2011. ápr. 27. 10:41
 14/14 anonim ***** válasza:

A humor az intelligencia egyik jele. Úgy tapasztaltam,hogy a lányok szeretik a humoros pasikat.

(Az intelligencia nem jelenti azt,hogy az illető tud is élni képességeivel. Ahhoz,hogy valaki gazdag legyen más is kell..)

2011. ápr. 27. 11:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!