Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor ujjaztátok meg magatokat először? (Aki az első párja előtt ujjazta meg magát)
Kb olyan 16 évesen.
Nem fért be teljesen, még most sem fér be, pedig csak egy ujjamat tettem bele. Semleges érzés volt, olyan semmilyen, fájni annyira nem fájt, inkább feszülős érzést éreztem.(persze,mert szűk vagyok).
Tippeket:
A lényeg az, hogy lazulj el teljesen legyél nedves is, és legyen biztosítva az, hogy a szüleid vagy ha van tesód, nem nyitják rád az ajtót! Úgyhogy lehetőleg egyedül legyél otthon.
Pár hete.
2 ujj felmegy,3 már fáj.
Ne lepődj meg,nem vagyok k*rva meg semmi,csak...jó nem magyarázkodok :)
13l
utolsó: de, az vagy basszus, 13évesen.....egyre romlottabb ez a világ, már 13évesen...jézusom..
most bocsi, de nálatok, most, ilyen korban ez a menő? nálunk még ilyen koromban a pokemon kártyák voltak...sokkal jobb is volt, nem lett minden 2. lány osztálytársam 11-12 évesen terhes meg kivénhedt kva...:S
21/L
Utolsó: azért mert megujjazta magát, miért lenne k.rva? Ha fűvel-fával dugna, na AKKOR k.rva lenne. De így semmi jogod nincs lek.rvázni. Szerintem 13 évesen már mindenki ismerkedik a saját testével, pokemon ide, vagy oda.
Egyébként én nem szoktam, nem élvezem - csak ha a barátom csinálja. 19L
Miért lenne menő?Barátom nincs jelenleg,szűz vagyok.Ne engem k*rvázz le,jó?A kérdésre is válaszolhattál volna...érdekel,hogy te hány évesen kezdted.
13l
Hali!
Én úgy ismerkedtem meg magammal, hogy 13 évesen 20 éves pasim volt. Szerettem, mindennél jobban... Hagytam, hogy együtt fedezzük fel a testem... és az övét is persze. Eljutottunk pettingig... minden megvolt már, de bugyinál megálljt parancsoltam magamnak...
Tudtam lelkileg érett vagyok, de testileg nem biztos...
Ezért kell vigyázni, hogy mikor mit kezdesz el.
Engem a pasim ujjazott meg legelőször... ezzel el is vette a szüzességem (orvosilag). Az emberek úgy tartják, addig szűz vki, amíg le nem fekszik vkivel. Sztem is...
Nekem 1 csepp vér sem volt, alig látszott vmi az ujjahegyén és nem, nem fáj. Először csak a csiklómat kényesztette és később szép lassan hatolt be az ujjával. Fezülő érzés volt, de nem mondanám h fájt.
18 L
15 évesen*
elnézést elírtam.. :$
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!