Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna ha a párotok akit szerettek folyamatosan fingana szex közben?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 00:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
miért a tied azt csinálja?
2011. ápr. 24. 00:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé... én biztos röhögőgörcsöt kapnék.. de ha te kibirod akkor nincs gááz. :)
2011. ápr. 24. 00:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Nálunk is előfordult 1x hogy én pukiztam, meg 1x hogy ő a 4 év alatt. Én is, meg ő is röhögött...bár tény hogy nem odavaló, de hát előfordulhat néha ilyen baleset :-D

De azért ha rendszeres lenne, zavarna a dolog.

2011. ápr. 24. 00:13
 4/12 A kérdező kommentje:
lehet nem jött le de én vagyok az f és én szoktam fingani:P néha már nagyon nem bírom visszatartani, de vihogáson más komment nem volt:P
2011. ápr. 24. 00:15
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Rakd be ezt a számot ha csinálja.

http://www.youtube.com/watch?v=FRkgq4QTR9Q

2011. ápr. 24. 00:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Utolsó kommentesnek: te beteg vagy XD de ott a pont.:'D
2011. ápr. 24. 00:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem ezt a szeretőm csinálta sunyiban,majdnem kirugdaltam az ágyamból.Olyan kiábrándító,mikor nem váratlanul jön,hanem már gondolom énérzi előre,hogy baleset lesz,de még csak vissza sem fogja magát.Böfög,szellent,meg ilyenek.Bunkó,igénytelen gyökér az ilyen,főleg ha visszafoghatná magát,de mégsem teszi.

A véletlen baleset persze más,de az is scak egyszer-kétszer elviselhető.

2011. ápr. 24. 00:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Én mindíg felveszem a pukipózt és odapirítok egy hatalmasat majd büszke fejjel megkérdezem a lány véleményét a hangjáról. Majd folytatjuk az eksönt. xD
2011. ápr. 24. 01:08
 9/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:15

xD

2011. ápr. 24. 01:13
 10/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:43

Szeretőként mit vársz? Ha húsként élsz, ne csodálkozz, ha megrágnak, legyelnek aztán lesz@rnak. Amelyik nőben ennyi tartás van, az kb. ennyit is érdemel. Szánalmas...

2011. ápr. 24. 06:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!