Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 11 cm vastagságú farok mennyire jó?
Nekem is ennyi a kerülete, és a hossza 4 centivel kurtább. Engem is érdekel ez a dolog, ezért tettem fel a tárgyhoz hasonlítós kérdést. mellesleg próbáld ki, hogy neked bele fér e egy wc papír gurigába mereven! Nekem a vékonyabb fajtába még épp bele lehet eröltetni... -és azt írta ott valaki, hogy ha egy wc papír gurigába nem fér bele, az már nagyon jó...
üdv, 24/f
Szerintem meg k*rvára senkit nem érdekel hogy milyen vastag. Ha vastagabb egy cérnaszálnál akk jó! Nem értem a pasikat hogy tudnak ilyen f*szságokon izélni :@
Ha 9 centis lenne a farkad vagy 5 cm átmérőjű ... de még akk se érteném meg hogy felraknád a kérdést mert egyértelmű hogy egy 12 éves kislánynak lenne elég. Hogy nem unjátok meg az ilyen kérdéseket -.-
18/L
ki a fenét érdekel mégis? nem veszitek észre, hogy ez a kérdés csak a pasikat érdekli? folyton egymással vetélkedtek vele, és a kérdésre is szinte csak pasik adnak választ... a lányok mind azt mondják, szarjátok már le, mert senkit nem érdekel, hogy milyen hosszú, és milyen vastag, ha tudsz bánni vele. nem kell méregetni, csak az idióta r*bancok kérdezik meg, hogy "és hány centi?". normális lánytól ilyen kérdést nem hallasz.
kis utánaolvasás után rájöttök, hogy a női hüvely 7-8 centiméter, hova akarsz te 18 centit oda beledugaszolni? igen, tágulékony a hüvely, de nem hosszában, hanem széltében. lehet, hogy jól néz ki a 18 centi, de a barátomnak a teljesen átlagos mérete is fájdalmat tud okozni... ha meg ennyire a hosszával foglalkozol, meg a kerületével, akkor meg bánni még tuti nem tudsz vele, mert akkor tudnád, hogy a wc gurigás dolog is egy nagy bullshit. észbekaphatnátok már.
19/L
Utolsó elötti!
az 5 cm átmérő már kifejezetten vastag lehet. Azért nem aggódnék, ha olyan lenne -a kilenc centiért már kicsit jobban, ahogy a 14-gyel is vannak komplexusaim. Amúgy jól esik olvasni ait írtok.
24/f -az előző.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!