Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 11 cm vastagságú farok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 11 cm vastagságú farok mennyire jó?

Figyelt kérdés
11-12 cm vastag, a hosszával rendbe vagyok 18 körül van. de a vastagság kicsit kevéésnek tűnik...
2011. ápr. 23. 23:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szerintem az kicsi! nekem kétszer nagyobb van.
2011. ápr. 24. 00:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
11-12 centi vastagsággal menjél a lovakhoz... utána meg ismerkedj a kerülte fogalmával...
2011. ápr. 24. 00:11
 3/16 anonim ***** válasza:

Nekem is ennyi a kerülete, és a hossza 4 centivel kurtább. Engem is érdekel ez a dolog, ezért tettem fel a tárgyhoz hasonlítós kérdést. mellesleg próbáld ki, hogy neked bele fér e egy wc papír gurigába mereven! Nekem a vékonyabb fajtába még épp bele lehet eröltetni... -és azt írta ott valaki, hogy ha egy wc papír gurigába nem fér bele, az már nagyon jó...

üdv, 24/f

2011. ápr. 24. 00:14
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg k*rvára senkit nem érdekel hogy milyen vastag. Ha vastagabb egy cérnaszálnál akk jó! Nem értem a pasikat hogy tudnak ilyen f*szságokon izélni :@

Ha 9 centis lenne a farkad vagy 5 cm átmérőjű ... de még akk se érteném meg hogy felraknád a kérdést mert egyértelmű hogy egy 12 éves kislánynak lenne elég. Hogy nem unjátok meg az ilyen kérdéseket -.-

18/L

2011. ápr. 24. 00:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

ki a fenét érdekel mégis? nem veszitek észre, hogy ez a kérdés csak a pasikat érdekli? folyton egymással vetélkedtek vele, és a kérdésre is szinte csak pasik adnak választ... a lányok mind azt mondják, szarjátok már le, mert senkit nem érdekel, hogy milyen hosszú, és milyen vastag, ha tudsz bánni vele. nem kell méregetni, csak az idióta r*bancok kérdezik meg, hogy "és hány centi?". normális lánytól ilyen kérdést nem hallasz.

kis utánaolvasás után rájöttök, hogy a női hüvely 7-8 centiméter, hova akarsz te 18 centit oda beledugaszolni? igen, tágulékony a hüvely, de nem hosszában, hanem széltében. lehet, hogy jól néz ki a 18 centi, de a barátomnak a teljesen átlagos mérete is fájdalmat tud okozni... ha meg ennyire a hosszával foglalkozol, meg a kerületével, akkor meg bánni még tuti nem tudsz vele, mert akkor tudnád, hogy a wc gurigás dolog is egy nagy bullshit. észbekaphatnátok már.

19/L

2011. ápr. 24. 00:50
 6/16 anonim ***** válasza:

Utolsó elötti!

az 5 cm átmérő már kifejezetten vastag lehet. Azért nem aggódnék, ha olyan lenne -a kilenc centiért már kicsit jobban, ahogy a 14-gyel is vannak komplexusaim. Amúgy jól esik olvasni ait írtok.

24/f -az előző.

2011. ápr. 24. 01:04
 7/16 anonim ***** válasza:
11-12 centi vastag bazz rézágyúúú xD
2011. ápr. 24. 01:10
 8/16 A kérdező kommentje:
utcsó mivan? o.O
2011. ápr. 24. 01:19
 9/16 anonim válasza:

18 cm h,20 cm vastag.

19f

2011. ápr. 24. 02:17
 10/16 anonim ***** válasza:
ÁTMÉRŐ NEM = VASTAGSÁG!!!!!!!!
2011. ápr. 24. 11:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!