Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van állandó székletingerem szex közben?
Kissé furcsa a kérdés,az tény.
Eddig 4x feküdtem le a barátommal, de mint a négyszer erős székletingerem volt az aktus közben. Mitől lehet ez, vagy hogyan tudnám mellőzni?
(Normális válaszokat kérnék, a 'menj sz@arni előtte', és egyéb bunkó válaszokat mellőzzétek!)
Nem anális szexnél tapasztalom ezeket, hanem vaginális szexnél!
Nő vagyok egyébként, és előtte sosem érzek semmilyen ingert, hogy esetleg mennem kellene...
Szia!
Na mizu sikerült rájönni a dolog okára? Ha fektetsz előtte kábelt akkor is kell? Szerintem el kéne menni nőgyógyihoz biztos van tudja a megoldást, de én arra gondolok, hogy valami olyan pont van érintve ami kiváltja az ingert. Igazából akkor van gáz ha hasmenésed van, nem hiszem hogy hosszú kapcsolat lenne ha lefo.snád a srácot :-)
Már megoldódott valamennyire. Nem az összes póznál tapasztalom ezeket, tehát igyekszünk úgy csinálni, hogy jó legyen. Továbbá végzek előtte beöntést és így jobb.
Köszi az érdeklődést. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!