Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van állandó székletinger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van állandó székletingerem szex közben?

Figyelt kérdés

Kissé furcsa a kérdés,az tény.

Eddig 4x feküdtem le a barátommal, de mint a négyszer erős székletingerem volt az aktus közben. Mitől lehet ez, vagy hogyan tudnám mellőzni?

(Normális válaszokat kérnék, a 'menj sz@arni előtte', és egyéb bunkó válaszokat mellőzzétek!)

2011. ápr. 23. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nő vagy? :-)
2011. ápr. 23. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Mármint vaginális szexnél? Érdekes, az okát nem tudnám megmondani, ilyenről nem nagyon hallottam. Viszont megoldási javaslatként ugyanazt tudom javasolni, mintha anális szex közben merülne fel a probléma: végezz előtte beöntést! Ha teljesen kitisztítod előtte magad, úgy biztosan nem támadhat székelési ingered közben. ;)
2011. ápr. 24. 00:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Amúgy kipróbáltad már amit bunkó válasznak tartasz? " kaki előtte" Akkor is van utána ingered? Lehet, hogy te egy Nagy kummantós vagy egyszerüen de lehet hogy olyan pontot érintesz ami erre ingerel!
2011. ápr. 24. 01:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem anális szexnél tapasztalom ezeket, hanem vaginális szexnél!

Nő vagyok egyébként, és előtte sosem érzek semmilyen ingert, hogy esetleg mennem kellene...

2011. ápr. 24. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a tanácsot, kipróbálom!
2011. ápr. 24. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mizu sikerült rájönni a dolog okára? Ha fektetsz előtte kábelt akkor is kell? Szerintem el kéne menni nőgyógyihoz biztos van tudja a megoldást, de én arra gondolok, hogy valami olyan pont van érintve ami kiváltja az ingert. Igazából akkor van gáz ha hasmenésed van, nem hiszem hogy hosszú kapcsolat lenne ha lefo.snád a srácot :-)

2011. jún. 19. 18:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Már megoldódott valamennyire. Nem az összes póznál tapasztalom ezeket, tehát igyekszünk úgy csinálni, hogy jó legyen. Továbbá végzek előtte beöntést és így jobb.

Köszi az érdeklődést. :)

2011. jún. 19. 21:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!