Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy titeket mi az ami lázba hoz egy lányon?..gondolok itt külső-belső tulajdonságokra,mondjuk barátnőtökben/feleségetekben mi volt az ami lenyűgözött?Előre is köszi a válaszokat!;)

18/L

2011. ápr. 23. 21:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Az, hogy tud főzni.
2011. ápr. 23. 21:34
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem próbálkozik autóvezetéssel...
2011. ápr. 23. 21:37
 3/15 anonim ***** válasza:
32%

a barátnőm készíti a legjobb paprikáskrumplit az egész Hanságban :D

Csak vicc most nincs barátnőm.

de elmondom hogy az eddigi 4 barátnőimben melyikben mi fogott meg

1. buliban hagyta magát fogdosni és kb 5 perc után smároltunk majd a biciklitárolóban lesz*pott

2. belé szerettem... a szemébe a hajába a keblébe a derekába a fenekébe a lábába a cserfes mosolyába a kis aranyos kis horkantásokba, mikor kicsit ivott és úgy mentünk aludni :D

3. átjött ittunk aztán dugtunk

4. smároltunk egy buliban aztán rá néhány napra, hagyta magát megujjazni a városban fényes nappal

ezen kívül voltak lányok akikkel nem jöttem össze

pl:

-buliban táncoltunk és a csodálatos illata még az alkoholmámoron is utat tört még a tudatom felé is

-buliban smároltunk és egy sötét félreeső helyen de vigyázva hogy azért aki akarja láthassa, nos, hát jobban összegabalyodtunk mit ahogy ismeretlenek szoktak :D

-legutóbb pedig egy lány a nagyon kihívó ruhájával és az ehhez társuló viselkedéssel vonta magára a figyelmem, majd olyan forró erotikus csókkal nyűgözött le hogy ihajja, majd későbbi párbeszédből kiderült, hogy amellett hogy okos kedves empatikus és érzékeny és valójában nem szokott így viselkedni, de velem kivételt tett :D (még nem a barátnőm)

no leírtam a fél életem remélem lehet érezni hogy melyikek azok a lányok melyeket szerettem és melyek azok akiket csak megdugtam, vagy még azt sem

2011. ápr. 23. 21:49
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
A csillogó bele *-*
2011. ápr. 23. 23:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Elsősorban(engem) a belső tulajdonságai.Önzetlen, megértő,jószívű stb.Külsőben meg a feneke,arca, maga az egész teste :)
2011. ápr. 25. 17:10
 6/15 ketok111 válasza:
94%

Sziu!

Az, hogy mellettem ült a moziban, szexi cuccban, nem is figyelt rám, a másik oldal érdekelte, aki csak kuksizta a filmet. Én meg úgy döntöttem, hogy megfogom a kezét, ő visszamarkolt, majd a film után kint otthagyta a pasiját, és együtt sétáltunk, beszélgettünk........

eltelt 7 év, feleségül vettem, majd május 9-én lesz n39 éves HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK.

Érdekelhet ez még valakit?

Pussz Ketok111.

2011. ápr. 25. 17:25
 7/15 anonim ***** válasza:
33%

Újabb értelmetlen kérdés. Túl sok mindent lehetne ide írni.. ízlések és pofonok. Van, akinek ez, van, akinek az..

14/f.

2011. ápr. 25. 17:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez tündéri story!!!!:)
2011. ápr. 25. 17:46
 9/15 ketok111 válasza:

Igen, ma már tündéri!

39 év eltelt, hogy együtt vagyunk, de a szex még mindíg megvan, a többi egy másik "TÜNDÉRI STORY" de IGAZ!!!!!!!

Üdv ketok111

2011. ápr. 25. 17:52
 10/15 anonim ***** válasza:

Engem a belsője főként, de azért ne legyen ronda.

Belső alatt gondolok itt arra, hogy legyen megértő, kedves, ne legyen beképzelt, ne állandóan szo.pni akarjon, hanem egy fiút a személyisége, ne a fa.szom miatt szeressen.

Külső tulajdonságok: nagyjából mind1, csak ne legyen túl kövér, túl sovány, átlagos testalkata legyen. És mint mondtam, azért ne legyen ronda.

2011. ápr. 25. 18:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!