Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és a szexualitással kapcsolatban kételyeim léptek fel: Fel tud izgatni, fel tudok izgulni, élvezem is, de nem tudok elmenni. Kitartó vagyok mert nagyon szeretem, de ez aggaszt. Mi lehet a gond?
20.24-es vagyok ismét.
Jules!
Mert te aztán nagyon ismersz engem ugye?
Elmondanám hogy 10 szeretkezésből (mert én annak hívom és úgy élem meg, nem dug..nak) legalább 6-ot én kezdeményezek, és odaadónak teszem mindezt mert imádom és kívánom a párom minden porcikáját. És el tudom magam engedni, mert szeretem a szexet. De lehet hogy te pasi vagy? Mert akkor nem tudod mi mit érzünk testileg, lelkileg. Szóval ne okoskodj légyszives.
Szerintem az a frigid, aki nem is akar szexelni, vagy ha mégis, hát fekszik mint a vonat sín...
Nem vagy tisztában a fogalmakkal.
én azt mondom, hogy mindegy hogyan, de ha kielégít, akkor kielégít
vannak nők, akiket a hüvelyi aktus nem elégít ki, vannak akiket igen
de szerintem az örömszerzés a fontos szexnél, mindegy milyen formában ;)
Kedves "20.24-es vagyok ismét."!
Ha engem kívánsz zaklatni, tartsd tiszteletben a kérdező kérdését, és ne itt szekálj, hanem írj privát izét, és ott olts le. Tartsuk már tiszteletben a kérdezőt, ha már velünk osztja meg búbánatát, és nem a párjával beszéli meg.
20.24-es ismét.
Nem, nem kioktatni akartalak. Csak bántón fogalmaztál. Na de mindegy, ez legyen a legnagyobb örömöd...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!