Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal 2 éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és a szexualitással kapcsolatban kételyeim léptek fel: Fel tud izgatni, fel tudok izgulni, élvezem is, de nem tudok elmenni. Kitartó vagyok mert nagyon szeretem, de ez aggaszt. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
nem vagy eléggé ellazulva.
2011. ápr. 23. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
bezárta az ajtót?
2011. ápr. 23. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Mintha én írnám. Több mint 2 éve együtt vagyunk, imádom őt tiszta szívből, szerelmes vagyok belé, imádok vele szeretkezni, de sosem megyek el. Csak ha kézzel vagy szájjal elégít ki. Hüvelyen keresztül hiába ingerel bárhogyan is, élvezem de orgazmus nincs sose. Csiklónál más a helyzet, ott el tudok menni. De ha aktus közbe simogatom ott magam, akkor viszont nem használ. De már nem érdekel, megoldom máshogy. Lényeg hogy szeretem, nekem nem kell másik pasi, ő egy kincs az életemben. Nyugodj meg, más is van így, nem vagy egyedül.
2011. ápr. 23. 20:24
 4/10 JulesM111 ***** válasza:
48%
Mennyi álfrigid pitsa :) Nem kellene a ma oly divatos flegma arcot vágni, és akkor menne minden. Kéretik normálisat kefélni, nem pedig rinyálni, meg azon aggódni, hogy minden tökéletes legyen.
2011. ápr. 23. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
talán ha te is tennél érte, nem epdig csak magadat sajnálnád:)
2011. ápr. 23. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

20.24-es vagyok ismét.

Jules!

Mert te aztán nagyon ismersz engem ugye?

Elmondanám hogy 10 szeretkezésből (mert én annak hívom és úgy élem meg, nem dug..nak) legalább 6-ot én kezdeményezek, és odaadónak teszem mindezt mert imádom és kívánom a párom minden porcikáját. És el tudom magam engedni, mert szeretem a szexet. De lehet hogy te pasi vagy? Mert akkor nem tudod mi mit érzünk testileg, lelkileg. Szóval ne okoskodj légyszives.

Szerintem az a frigid, aki nem is akar szexelni, vagy ha mégis, hát fekszik mint a vonat sín...

Nem vagy tisztában a fogalmakkal.

2011. ápr. 23. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:

én azt mondom, hogy mindegy hogyan, de ha kielégít, akkor kielégít

vannak nők, akiket a hüvelyi aktus nem elégít ki, vannak akiket igen

de szerintem az örömszerzés a fontos szexnél, mindegy milyen formában ;)

2011. ápr. 23. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha hüvelyi orgazmusra pályázol, a legjobb póz az, ha a srácod van alul te pedig rajta ülsz DE kicsit dőlj hátra! Ez azért hasznos, mert a G pontod a hüvelyed elülső oldalán van és ezért, ha hátradőlsz, közvetlen azt dörzsöli! Ez egy tuti módszer! Hajrá ;D
2011. ápr. 23. 23:35
 9/10 JulesM111 ***** válasza:

Kedves "20.24-es vagyok ismét."!

Ha engem kívánsz zaklatni, tartsd tiszteletben a kérdező kérdését, és ne itt szekálj, hanem írj privát izét, és ott olts le. Tartsuk már tiszteletben a kérdezőt, ha már velünk osztja meg búbánatát, és nem a párjával beszéli meg.

2011. ápr. 24. 07:22
 10/10 anonim ***** válasza:

20.24-es ismét.

Nem, nem kioktatni akartalak. Csak bántón fogalmaztál. Na de mindegy, ez legyen a legnagyobb örömöd...

2011. ápr. 26. 17:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!