Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lelkileg hűtlen vagyok, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkileg hűtlen vagyok, és ezt a párom is tudja. Van így még vki, vagy csak én vagyok ilyen nyomoronc?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy elég sűrűn fantáziálok más férfiakról, holott nagyon jól megvagyunk a férjemmel sok éve. Olyan is volt már, hogy szex közben jutott eszembe más, és sokkal hamarabb el is élveztem, mint máskor. Tudom, hogy gáz, de nem tudok ellene tenni, nagyon élénk a fantáziám. Amint megismerek egy "jobb" pasit, máris elképzelem, milyen lehet vele a szex. Persze soha nem tettem meg igazából, és nem is akarom.
2011. ápr. 23. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed ezt nem tudja, akkor nem gáz szerintem.
2011. ápr. 23. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy nyomoronc. Nem tehetsz a gondolataidról. Pont azért vagy erősebb másoknál, mert ilyen képzelgések után is betartottad a határt és nem csaltad meg.:) Nem sok embernek menne.
2011. ápr. 23. 20:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Elsőnek: de igen, tudja. Mi mindig mindent megbeszélünk, nincs titkunk egymás előtt. Na persze azt nem taglalom, hogy kivel hogyan mit csinálnék. :D
2011. ápr. 23. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerinted ő nincs ugyanígy veled?!
2011. ápr. 23. 20:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Másodiknak: köszönöm, de nem érdemlek dicséretet. Annak idején megbeszéltük, hogy ha bármelyikünknek lenne lehetősége, kipróbálnánk mással is. Tudom, ez se normális, de valahogy így alakult, nyitottak vagyunk. Legalábbis elméletben. Gyakorlatban meg egyikünk sem tette meg. Én nem is szeretném, elégedett vagyok vele, csak a kisördög furkál mindig a hülye fejemben. :D
2011. ápr. 23. 20:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Harmadiknak: de igen, lehetséges. Ezen még nem gondolkoztam, és nem is kérdeztem tőle.
2011. ápr. 23. 20:25
 7/10 napietus ***** válasza:
nem mondom, hogy nekem sosem jut eszembe ilyesmi, hogy milyen lenne valakivel (van, hogy olyannal, akit alig ismerek), sztem sokan elképzelünk ilyen dolgokat. mondjuk a férjemnek nem mondanám el. tapintatlanság sztem, és rosszul esne neki
2011. ápr. 23. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
hát sajnos nekem sokszor eszembe jut más..munkatárs, vagy hogy keresek valakit, de sajnos a mi házasságunkban nincs szex...a férjem nem kívánja és nem is hajlandó orvoshoz menni vele, ellök magától, én meg szenvedek...persze nem csaltam meg...de nem tudom meddig bírom. fiatalok vagyunk és mindkettőnknek ez az első kapcsolata (L29/F32)
2011. ápr. 23. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
20.55. Hát ez nem jó. Ha gondolod írd le privibe,mi is a pontos gondod,hátha tudunk rá megoldást. Lehet lelki oka,én meg ilyenekkel foglalkozok...
2011. ápr. 23. 21:08
 10/10 anonim ***** válasza:

A gondod sok más kérdést vet fel. A férjed még mindig az akivel régen összejöttél? Fel kellene eleveníteni a régi dolgokat vagy új dolgokat behozni a kapcsolatba. Persze alapból nem számít ez szerintem gondnak, hisz mindig van valaki aki a partnerünknél valamiben jobb - a munkatárs izmosabb, a titkárnőnek a munkahelyén szebb melle van stb. Emiatt szerintem amíg ez nem zavarja őt ne kezdj el aggódni.

Ah és 20:55-ös, ha ez az első kapcsolatotok és ez nem egy házasság vagy valami komolyabb dolog akkor próbáld rendbe hozni ha pedig ez nem lehetséges lépj tovább. 29 éves vagy, fiatal még és ez idővel elmúlik aztán majd lehet bánni, hogy de jó is lett volna...

2011. ápr. 23. 21:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!