Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs orgazumusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazumusom?

Figyelt kérdés
Barátommal együtt vagyunk több mint 18honapja nagyon imádjuk egymást. Kb 8honapja élünk szexuális életet de elég ritkán jön össze a "dolog"(kb 2-3 hetente). De valamiért nem tudok sose elmenni szex közbe, bár igaz hogy az elején sok volt a bénázás pl az elsőnél inkább ÉN foglalkoztam vele mint ő velem azért mostmár elég sokszor volt olyan igazi szex...De valahogy én alapbol nem is nagyon élvezem ha bennem van az ujjazást se ha a csiklomat izgatja kézel,szájjal élvezem(bár a szájjal történő izgatást is elősször nem is éreztem!bár lehet azért mertmég soha nem csinált olyat), de sztm csinálhatná 2napig is akkor se mennék el. Magamnak se igazán tudok gyakorolni, mert egyszerűen utálok kézzel ott nyulkálni vagyisjó...de eltudok borzadni az emberi tettsől mármint csontoktol minden ilyentől kiráz a hideg és magamba se merek nyulkálni mert komolyan féltem magam! XD zuhanyrózsával gyorsan elmegyek, ilyen maszirozogéppel is de semmi mással. Nem tudod hogy ez mitől lehet? :S bizalom meg van, és kiegyensúlyozott az egész párkapcsolat és meg van az elég előjáték általában én mondom h csináljuk mááár..
2011. ápr. 23. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
akkor csináljátok a zuhanyrózsával hármasban
2011. ápr. 23. 20:25
 2/10 anonim válasza:
Próbálj meg ellazulni és ne ezen gondolkozz miközben csináljátok, meg te is rásegíthetsz a dologra csak ki kell tapasztalni...
2011. ápr. 23. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért nincs orgazmusod, mert undorodsz a testedtől. Mert nem mert nyúlkálni magadban. Mert nem akarod felfedezni magad...

Elárulok egy titkot: Csak te tudod megmondani a barátodnak, hogy neked mi a jó. Ha pedig nem tudod, akkor esélytelen, hogy valaha tényleg élvezzed, ha megraknak. Vagy vegyetek egy kis csiklóizgató vibrátort, és miután a pasid kimotorozta belőled a tutit megdug, vagy kezdj el maszturbálni.

2011. ápr. 23. 20:29
 4/10 A kérdező kommentje:
jajj de már kedvem sincs hozzá már előre fáradt vagyok tőle mert tudom h kézzel ugyse sikerül..
2011. ápr. 23. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha így kezdesz hozzá, akkor nem is fog sikerülni. Lazulj el, és ne félj a kezedtől.
2011. ápr. 23. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Próbálkozz, de ne az orgazmus legyen a cél... csak hogy felfedezd, hogy mi jó neked. Előbb-utóbb orgazmus is lesz belőle.
2011. ápr. 23. 20:51
 7/10 A kérdező kommentje:
okéé majd alkotok valamit remélem sikerül :) köszi a válaszokat!
2011. ápr. 23. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
te hallod a hülyeséged már fáj...
2011. ápr. 23. 21:35
 9/10 A kérdező kommentje:
mert?
2011. ápr. 23. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha hüvelyi orgazmusra pályázol, a legjobb póz az, ha a srácod van alul te pedig rajta ülsz DE kicsit dőlj hátra! Ez azért hasznos, mert a G pontod a hüvelyed elülső oldalán van és ezért, ha hátradőlsz, közvetlen azt dörzsöli! Ez egy tuti módszer! Hajrá ;D
2011. ápr. 23. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!