Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Hogy lehet magömlés utáni merevedést megőrizni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel kézzel elégítettük ki egymást és amikor ő végzett velem magömlés után még mindig merev maradtam, és megint bírtam még hogy kényeztet de sokkal tovább. Ez kapóra jönne szex közben is. Nem tudom hogy jött össze vagy hogy mit csináltam. De ha másnak is volt ilyen tapasztalata írja le hogyan sikerült szándékosan elérni. Köszi
2011. ápr. 23. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
úgy hogy fokozod az izgalmi szintet.
2011. ápr. 23. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Barátom is ilyen, ezt én nemigen értem hogyan lehet, ő pedig nem mondja el:D. Pihen egy kicsit és utána újra készen áll.
2011. ápr. 23. 20:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Az addig oké hogy pihen, de én nekem nem kellett pihenő idő se és még mindig készen álltam, lehetséges hogy nem volt annyira erőteljes mint szokott és ez miatt maradt meg?
2011. ápr. 25. 19:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!