Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretsz parkban, erdőben szeretkezni?
20:38 vagyok
hát ugye este fél kilenc körül lehetett, tehát már rohadt sötét volt. a focipályakörül ilyen dombok vannak, ha érted mire gondolok, és az egyiket takarta 2fenyőfa, mág magasabban volt mint a többi, tőlünk 2méterre meg a kerítés, és az utca xD ráadásul ez csak pár méterre volt a hátsó bejárttól, ammeről gyakrabban szokatk jönni, elég izgató volt, mikor elmentek az utcán, de nem láttak semmit én ugyanis szoknyáéban voltam, így oylan volt mintha csak ülnék rajta, meg ebszélgetnénk. a legnagyobb poén az volt, hogy a fenyőfák mögött kb 10-12 méterre a barátaink ültek, és tudtak indenről xD persze emlegetik még ma is az esetet (kemény 3hét telt el :PP)
Nem volt még sajnos de kipróbálnám szívesen! :-)
22/L
Nem volt még lehetőségem rá, pedig nagyon izgalmas lehet. Helyeket is tudok, csak partnert nem :)
F
Én próbáltam már, és bejött nagyon :))
22/L: én segítenék neked kipróbálni szívesen, írj privit :P
25/F
10:50
Köszike ari vagy!
A pasim 1 héten egyszer sexel velem és ettől ki lehet bukni.
Rám férne 1 jó sex.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!