Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kajákat egyek, hogy több spermám legyen?
Figyelt kérdés
Légyszi,csak normális válaszokat!2011. ápr. 23. 19:49
1/5 anonim válasza:
Nem kajától függ a spermád mennyisége.
2/5 anonim válasza:
elsőnek van igaza.
a lényeg inkább az hogy kerüld a cigit és a piát.
3/5 anonim válasza:
Uhh ezen én is évekig agyaltam míg nem drága jó nagyanyám a főzés és hatásainak mestere(az isten nyyugasztalja) meghallotta mikor erről beszéltem haverommal és megmondta a legjobb praktikát. A házi cukorrépa nedvét kortyolgasd ebéd előtt és után. Vacsora előtt kókusztejet igyál. Legalább heti egyszer tedd meg és jelentős változás lesz. És hidd el a drága spermiunjaid több testvérrel rendelkeznek a magányt elkerülve. Sokáig használtam ezt a módszert de végül rájöttem minek több ge*ci ha a csak azt látod hogy a csaj szájában tövig elveszett a farkad. Ha zavar hogy kevés akkor addig ne vedd ki a szájából még nem nyel egyet.
5/5 anonim válasza:
Fogd be te bu*i. Nagyanyusom mondta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!