Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, sikerült már leszopnotok saját magatokat?
Ti tényleg ratyik vagytok? Én kb mindíg arra törekedtem hogy mindíg legyen b.nőm és ne ezeken kelljen gondolkoznom
Bár nem tudom elképzelni hogy 1 épp eszű embernek ilyen eszébe jut főleg ha az illető 1 heteró. RATYI VAGY KÉRDEZÖ!
ki a ratyi, én? Mert b.zdmeg te akkora adonisz vagy hogy törekvésed eredményeként tonnaszámra váltogatod a csajokat mi?xD
el tudom képzelni malacszemeidet hogy minden utcasarkon bámészkodsz és csorgó nyállal sóvárogsz hogy végre legyen csajod, otthon meg a seggeden ülve keménykedsz és kiélvezed magadXD nyomi tajnigger gyökér okiprofi -.-"
mindenkinek eszébe jutott már valamikor b**dmeg, aki évente min 365 alkalommal látja magát fürdésnél (már ki szokott), hacsak nem valami dagidögszerű 1tonnás zsírvalag, aki születése óta nem látta a p.csét xD
Nekem sikerült. :) És szeretem is csinálni.
Tini koromban majdnem tövig ment, de sajnos már csak a hegyét érem el, mert nem csinálom túl gyakran. Eddig mindegyik barátnőmnek tetszett a mutatvány. :) Szerintem jó móka, ha az ember egyedül van. Egy kis változatosságot visz a masztizásba. :)
27F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!