Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 20 éves lánynak sok, ha 3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lánynak sok, ha 3 pasival feküdt le eddig?

Figyelt kérdés
egy ismerősöm szerint ez ribancság, 20 évesen még 1nél több nem illik...tényleg annyira sok, hogy 3 pasival feküdtem le eddig? lányok ti 20 éves korotokban hány partneren voltatok túl?
2011. ápr. 23. 18:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok,de attól még lehetsz ribanc az a kérdés,hogy történtek...
2011. ápr. 23. 18:09
 2/24 anonim ***** válasza:
16%
17 vagyok és 4 pasival feküdtem le eddig
2011. ápr. 23. 18:11
 3/24 anonim ***** válasza:

attól függ hogy milyen kapcsolatban voltál velük, engem meg azért ribancozott a sógór mert első éjjel feküdtem le a párommal...ennek már 4 éve és együtt vagyunk jó a kapcsolat

ne foglalkozz mások véleményével

2011. ápr. 23. 18:13
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem egyéjszakások voltak, akkor nem vészes.
2011. ápr. 23. 18:14
 5/24 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem.

van aki 16 éves korára túl van az 5. en....XD :D

szal bőven jó vagy :P

2011. ápr. 23. 18:16
 6/24 anonim ***** válasza:
48%

én srác vagyok, és pont 20 éves.

2 komoly kapcsolatom volt (az egyik most is tart)

Ezenkivül voltak pár hetes fellángolások, sőt egy éjszakás kalandok is.

6 csajjal voltam eddig "úgy" együtt....Lehet hogy kevés, de nekem ennyi jutott :D

2011. ápr. 23. 18:19
 7/24 anonim ***** válasza:
48%

relatív...kinek mi a sok, ki mit tart soknak...szerintem nem sok, de azt gondolom, mindenki magához mér... én 20 évesen 5 pasin voltam túl, azóta 1 év alatt hozzátettem még 2-őt (abból 1 állandó, 1 kaland volt)

szóval 21 évesen 7nél tartok...na ez már lehet sok... de még mindig nem annyira, mint pl ahol majd a mai tizenéves generáció lánykái fognak tartani

21/L

2011. ápr. 23. 18:21
 8/24 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen 4 pasival voltam. Ebből 2 hosszú kapcsolat volt(mindkettő több, mint 1 évig tartott, külön-külön), egy rövidebb (távolság miatt mentünk szét) és egy kaland, amit azóta is bánok. Ennek ellenére nem érzem magam rib@ncnak, nem hívott még így senki, és nem is érzem, hogy rászolgálnék efféle megnevezésre.
2011. ápr. 23. 18:27
 9/24 anonim ***** válasza:
Relatív nekem sok lenne, nekem egyetlen volt öszvisz eddig, és 23 vagyok. De ha mai viszonyok közt nézem a 3 még épp belefér kategória végülis, ribancság nemcsak ezen múlik, hanem úgy összességében a viselkedéseden, kapcsolataid minőségén. De nem hiszem, hogy ismerősökkel kellene kitárgyalni kinek mennyi az annyi...
2011. ápr. 23. 18:27
 10/24 anonim ***** válasza:
én 20 vok, és 4 pasival voltam...2vel 1-1 évig jártam, 2-vel csak kaland volt. sztem nem ribancság a 3-4 még...ismerek olyan csajt, aki ennyi idősen 3x annyival volt már, mint én...na Az ribancság már sztem.
2011. ápr. 23. 18:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!