Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények, mi ez oka?
Nem tudom miért de a párommal jó ha havi 2szer szexelünk vagy annyiszor se,már több mint 1hónapja nem volt semmi.
4és fél éve vagyunk együtt és több mint 2éve élünk együtt,és egyre ritkább a szex,régebben volt hogy egy hétvégén 8szor volt,meg hogy egymás után 2szer is akarta most meg semmi.Már nem vonzodik hozzám nem kíván?
Ő mindig azt mondja szeret és fáradt csak bujunk össze és aludjunk,ebből elegem van.
szeretném is megbeszélni de ha felhozom a témát akkor mindig azzal jön hogy jaj hagyuk ezt,én szeretlek csak fáradt vagyok mivan neked csak aszex kell...stb..stb...
Én megértem,hogy fáradt stb...de havi 3alkalomba még nem hal bele.
előzőnél a pont.
Miből gondolod, hogy ERRE itt tudnak válaszolni?
Jó!
Ennek a következő okai lehetnek! Te döntsd el melyik lehet a tietek!
1 - más csajjal is le szokott feküdni (ergo megcsal)
2 - rádunt, megunt téged!
3 - elhíztál, nem kíván téged vagy hasonló
4 - már nem szeret, csak megszokásból van veled. és ez által szexelni sem akar nagyon
Szerintem annak okànak kell lennie, hogy ilyen fiatalon csak 1-2szer vagytok együtt.
Ne hagyd, hogy leràzzon, amikor a kérdést felteszed neki. Ennyire nem lehet fàradt, akkor mi lesz késõbb.?
16:57 -es vok
ezek a tényezők, ezek az okok, más nem szokott lenni, ha egy pasi nem akar szexelni! Ez az igazság!
Ja de van még egy!!!!
- nem áll fel neki, és impotencia zavaros, vagy túl kicsi neki és szégyenli!
16:57es
Felűállni fel áll neki és nem kicsi neki,átlagos.De amiket leírtál lehet benük valami....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!