Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vélemények, mi ez oka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények, mi ez oka?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de a párommal jó ha havi 2szer szexelünk vagy annyiszor se,már több mint 1hónapja nem volt semmi.

4és fél éve vagyunk együtt és több mint 2éve élünk együtt,és egyre ritkább a szex,régebben volt hogy egy hétvégén 8szor volt,meg hogy egymás után 2szer is akarta most meg semmi.Már nem vonzodik hozzám nem kíván?

Ő mindig azt mondja szeret és fáradt csak bujunk össze és aludjunk,ebből elegem van.

2011. ápr. 23. 16:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ezt vele kellene megbeszélni...
2011. ápr. 23. 16:50
 2/25 A kérdező kommentje:

szeretném is megbeszélni de ha felhozom a témát akkor mindig azzal jön hogy jaj hagyuk ezt,én szeretlek csak fáradt vagyok mivan neked csak aszex kell...stb..stb...

Én megértem,hogy fáradt stb...de havi 3alkalomba még nem hal bele.

2011. ápr. 23. 16:52
 3/25 anonim válasza:

előzőnél a pont.

Miből gondolod, hogy ERRE itt tudnak válaszolni?

2011. ápr. 23. 16:53
 4/25 A kérdező kommentje:
Én csak a véleményekre vagyok kíváncsi,hogy ebben a helyzetben ki hogyan reagálna.Tudom,hogy csak ketten tudjuk ezt megoldani.Nem vagyok hülye.
2011. ápr. 23. 16:54
 5/25 anonim ***** válasza:

Jó!

Ennek a következő okai lehetnek! Te döntsd el melyik lehet a tietek!

1 - más csajjal is le szokott feküdni (ergo megcsal)

2 - rádunt, megunt téged!

3 - elhíztál, nem kíván téged vagy hasonló

4 - már nem szeret, csak megszokásból van veled. és ez által szexelni sem akar nagyon

2011. ápr. 23. 16:57
 6/25 A kérdező kommentje:
Jobban belegondolva akár mindegyik is igaz lehet amit leírtál sajnos....de beszélni nem lehet vele erről.
2011. ápr. 23. 17:00
 7/25 anonim ***** válasza:

Szerintem annak okànak kell lennie, hogy ilyen fiatalon csak 1-2szer vagytok együtt.

Ne hagyd, hogy leràzzon, amikor a kérdést felteszed neki. Ennyire nem lehet fàradt, akkor mi lesz késõbb.?

2011. ápr. 23. 17:00
 8/25 anonim ***** válasza:

16:57 -es vok

ezek a tényezők, ezek az okok, más nem szokott lenni, ha egy pasi nem akar szexelni! Ez az igazság!

Ja de van még egy!!!!

- nem áll fel neki, és impotencia zavaros, vagy túl kicsi neki és szégyenli!

2011. ápr. 23. 17:02
 9/25 A kérdező kommentje:
Én 22éves vagyok ő 24. Nemtudom,szőrnyű belegondolni is,hogy pl:nem kíván mert rámunt,azt mondja szeret,decemberben volt az eljegyzésünk.Ha szexelünk mindig kéri,hogy elégítsem ki orálisan mert imádja ahogyan csinálom,elvagyok keseredve...:-((
2011. ápr. 23. 17:05
 10/25 A kérdező kommentje:

16:57es

Felűállni fel áll neki és nem kicsi neki,átlagos.De amiket leírtál lehet benük valami....

2011. ápr. 23. 17:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!