Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Léteznek olyan emberek akik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan emberek akik a péniszüket ketté vágják? és ez mire jó?

Figyelt kérdés
láttam itt gyakorikerdesekben egy kérdést úgyan így és volt videó ismegszeretném nézni azt mondják undorító de én kiváncsi vagyok rá elküldenétek? vagy mit kell beírni?
2011. ápr. 23. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
én is kettévágtam
2011. ápr. 23. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd végig a hozzászólásokat a kérdésnél. Én ott láttam a címet csak (dot)-tal megszakítva írták ki. Ember nagyon durva! Kár, hogy megnéztem. Tanulság: azt elmebetegek köztünk járnak.
2011. ápr. 23. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja vàgd ketè ugy mind kèt juk a tièd
2011. ápr. 23. 16:47
 4/6 anonim válasza:
én nagyon nem értem, hogy ez mire jó, amikor sokan rra panaszkodnak, hogy nem elég nagy
2011. ápr. 23. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azért vágtam ketté mert túl nagy.
2011. ápr. 23. 16:51
 6/6 A kérdező kommentje:
de épp azaz hogy nem találom a kérdést
2011. ápr. 23. 17:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!