Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 lány,1 fiú gruppenbe belemennétek?
Figyelt kérdés
Semmi képen nem szeretkezés, ezen kívül ahogy alakul. A legjobb barátnőmről lenne szó, és a barátjáról, aki szerelmes volt belém régebben. Mind a kettővel volt már egy-egy perverzebb esténk, de ők azt szeretnék, hogy így együtt is legyen valami. Az eszem azt mondja, hogy utasítsam vissza, viszont az érzéseim azt mondják, hogy történjen meg, valószínű a kíváncsiság miatt. Szerintetek mi legyen?2011. ápr. 23. 16:29
1/19 anonim válasza:
szerintem megpróbálhatod. ha nem tetszik akkor megmondod és kiszálsz.
5/19 TheFPSVik válasza:
Igaz én fiú vagyok de ha akadna egy ilyen lehetőség hogy két lánnyal ki nem hagynám az biztos :D:D:D:D
6/19 anonim válasza:
Én belemennék, de 1 lányt se találnék, akinek lenne hozzám gusztusa, nemhogy 2-t :D
7/19 anonim válasza:
Én lány vagyok és belemennék hogy még egy lány és fiú
8/19 anonim válasza:
én a helyedben nem mennék bele, de te érzed.
9/19 anonim válasza:
Én nem mennék bele semmiképp.
Neked azért nem ajánlom, mert a fiú részéről voltak érzelmek, és könnyen újra felszabadulhatnak ilyen állapotban.
Egyébként sem tudom elképzelni, ha két ember szereti egymást, hogy nem képesek azt érezni, hogy ez is csalás - még ha a másik látja is, "engedélyezi" is.
10/19 anonim válasza:
gruppenről 4 személytől beszélhetünk, 3 személynél édeshármas (2 lány 1 fiú) vagy ördögi kör (2 fiú 1 lány) a megnevezés... és mint fiú, benne lennék az édeshármasban ;) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!