Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam hogy elélvezz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam hogy elélvezzen barátnőm?

Figyelt kérdés
Legutóbb mikor csókolóztunk barátnőmmel az ágyonfekve meg simi,minden ilyen akkor kikapcsoltam az övét meg lehúztam a cipzárt a nadrágján utána kicsit még simogattam meg puszilgattam a pociját aztán elkeztem simogatni a punciját bugyin keresztül majd benyúltam és úgy,majd idővel a középső ujjamat is elkezdtem betolni a puncijába és ujjazni kezdtem...kicsit szűknek éreztem de ahogy láttam rajta élvezte meg elkezdett kicsit nedvesedni,kb 10 percig csináltam neki de "semmi" mondjuk nem tudom miért odanyúlt és elvette a kezem pedig láthatóan bejött neki...ha tovább csináltam volna neki akkor elélvezett volna vagy nem biztos?Nagyon jól néz ki bnőm így megérdemelné az orgazmust csak nem tudom lehet még szűz?Vagy attól ha valakinek szűk a puncija nem biztos hogy még szűz?Nekem is nagyon bejött mert már eléggé állt meg folyt az előnedvem de nekem az a fontos jelenleg hogy neki jó legyen:)
2011. ápr. 23. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennyitől nemigen tud elmenni, bugyin keresztül benyúlni elég kényelmetlen neked is.

Vetkőztesd le rendesen, és nyald ki. Biztos siker. Ujjazással már kétséges, nem mindenki képes hüvelyi orgazmusra, főleg akkor nem, ha még szűz.

2011. ápr. 23. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
A csiklóját izgasd inkább. A bedugás nem olyan fontos az orgazmushoz. De közben rákérdezhetsz: "Jó így?.
2011. ápr. 23. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ettől tuti nem élveznék el,max felizgulnék.Szerintem is nyald ki.
2011. ápr. 23. 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Először a csiklóját simogattam és közbe kérdezgettem hogy jó így?...stb

Oké de azért inkább ezzel kezdtem és nem nyalással mivel nekem sincs sok tapasztalatom és annál sztem jobban bénáznék.

2011. ápr. 23. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
én spec nem szeretem az ujjazást, vagyis inkább olyan semmilyen érzés csak úgy magában. Előjátéknak jó, plusz a simogatás
2011. ápr. 23. 15:46
 6/8 anonim válasza:
a csajszi szinte biztos hogy szűz ! nyald ki biztos siker aztán kurd meg alaposan
2011. ápr. 23. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt tapasztalatom, mégis mikor először voltam lánnyal, pár perc alatt elment a nyalástól. Nem véletlenül mondjuk, hogy biztos siker. Csak legyél kitartó.
2011. ápr. 23. 16:49
 8/8 anonim válasza:

Múltkor halottam hogyan lehet spricelős orgazmus elérni, ennek meg a módja:

A lányt meg nyugtatjuk lefektetjük simogatjuk puszilkodod el lazítod, majd egy gumikesztyüvel (hogy nehogy véletlenül is egy kicsit fájdalmas legyen a nőnek akkor egyből vége a nyugalmi helyzetnek és ennyi volt.

majd szép lassan elkezded ujjazni egyre gyorsabban amíg elnem élvez.

2011. ápr. 23. 22:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!