Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másfél éve együtt vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve együtt vagyok a barátommal és szeretnék vele pettingelni. Hogyan kezdjem? Mivan, ha visszautasít?

Figyelt kérdés
Előre is köszi :) 17/L
2011. ápr. 23. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nemértem miért utasítana vissza?!
2011. ápr. 23. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Ruhán keresztül kezdjétek. Fiúból van, nem? Akkor nem fog visszautasítani.
2011. ápr. 23. 14:54
 3/10 A kérdező kommentje:
hát egyébként volt már rá példa , hogy csókolóztunk és kezdem lent tapizni a hasát.. utána megfogtam neki de csak gatyán keresztül és így ráhagyta a smárolást.. de csak akkor amikor megfogtam.... pedig ő 18 éves :)
2011. ápr. 23. 14:56
 4/10 Viccmesélő Troll ***** válasza:
Másfél év alatt csak megismerted annyira, hogy tudd, visszautasít-e vagy sem. Amúgy ha nem hithű keresztény, akkor nem hinném, hogy visszautasít.
2011. ápr. 23. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát sztem azért hagyta abba a csókolózást, mert felizgult attól, hogy megérintetted a fa*át. Tuti nem fog vissza utasítani max. ha impi vagy meleg :)
2011. ápr. 23. 15:00
 6/10 A kérdező kommentje:
de most azért mért hagyja abba? tökre úgy jön le, hogy nem akarja :S
2011. ápr. 23. 15:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, azért hagyta abba, mert nem kapott levegőt, úgy megörült, hogy odanyúltál. Legalább te ne legyél már ilyen nyuszi, hogyha ő ilyen puhap.öcs.
2011. ápr. 23. 15:20
 8/10 A kérdező kommentje:
értem de ha elutasít az rosszabb... :(
2011. ápr. 23. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha elutasít, ott kell hagyni. Ha igazi férfi, akkor nem utasít el. Ha mégis, akkor nem érdemel meg egy ilyen belevaló csajt.
2011. ápr. 23. 16:50
 10/10 A kérdező kommentje:
:) rendben köszi :)
2011. ápr. 23. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!