Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A pasijaitok meddig bírják az ágyban?
Figyelt kérdés
Leginkább a 20 év körüliekre vagyok kíváncsi.2011. ápr. 23. 14:40
2/7 tsz-tag válasza:
én 20 éves fiu vagyok...ez így elég általános mert pl nekem attól függ hogy milyen hangulatba vagyok, mennyire vagyok fáradt és hogy épp mennyire tetszik az illető...ha az első menet mondjuk 20 perc akkor a második már 2 órás...de ha olyan passzba vagyok akkor elsőre is bírok 2 órát...bár az már nemtúl jó
3/7 anonim válasza:
Az én párom kb egy órát. De abból 10 perc a digi-dugi.
ő 25/
4/7 anonim válasza:
1 menet általában 1 óra. Ebből első körben 15-20 perc téma, harmadjára akár 40-50 perc is lehet.
5/7 anonim válasza:
Hát úgy 20perc az egész, 10perc kb az előjáték és kb 10perc a dugás.De nem a hossza hanem a minőságe számít te drága :-) Hiába kefél réged valaki 1órát ha nem jó,akkor inkább keféljen 5percet de az jó,érted..:-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!