Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha van egy jó csaj,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha van egy jó csaj, szép, hibátlan alakkal, szép mellekkel, akkor nektek visszataszító a salátapunci? Részl. Alul

Figyelt kérdés
az én kisajkaim nagyon kilógnak,és szerintem nagyon csúnya. Sokáig nem is mertem emiatt levetkőzni a legelső barátom előtt. Még senki nem szólta le(mondjuk ez köszönhető annak is,hogy bunkókkal nem randizom). Nektek mi a véleményetek? Elborzaszt titeket,vagy nem is érdekel annyira? esetleg tetszik?
2011. ápr. 23. 13:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
szép az a saláta punci engem nem taszít vissza ne aggódj emiatt!!!
2011. ápr. 23. 13:51
 2/19 anonim ***** válasza:
9%

Húú, nekem nagyon nem tetszik ha olyan, de kizáró tényező azért nem lenne.

Meg lehet műttetni amúgy, elvileg gyorsan megvan.

2011. ápr. 23. 13:53
 3/19 A kérdező kommentje:
megműttetni nem akarom...olvastam,hogy akkor egy csomó idegvégződés elhalhat,és nem fogom akkor élvezni annyira a szexet. Úgyhogy tőlem ezt egy fiú se várja el :D de szerencsére nem is várta senki. De emellett tényleg zavaró,de igyekszem megtanulni ezzel együtt élni
2011. ápr. 23. 13:58
 4/19 tsz-tag ***** válasza:
nekem minden puncifajta tetszik :) amikor elkap a hév senki sem utasítaná vissza...bár azért ne legyen akkora mint dumbo füle:D linkelj valami hasonlót ha a sajátodat nem linkeled be:D csakhogy legyen viszonyítási alap :)
2011. ápr. 23. 14:05
 5/19 anonim ***** válasza:
ezzel énis így vagyok,kedves kérdező...az első barátom előtt nekemis alig ment a levetkőzés,de hálistennek eddig senki nem mondta még h visszataszító lenne,csak én érzem...a mostani párom kimondottan imádja...én pl a műtétet bevállalnám,de ígyis képtelen vagyok a hüvelyi orazmusra(gyerekkori trauma) és nemmerek kockáztatni...
2011. ápr. 23. 14:19
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Ha valaki szeret téged, akkor így is szeretni fog. Megműttetni pedig egy akkora baromság lenne! Ne akarjunk már mindig a férfiaknak megfelelni. Fogadjuk el magunkat!
2011. ápr. 23. 14:25
 7/19 anonim ***** válasza:
49%
b.meg fogjátok már fel h mind1 milyen a pinátok!!!!!
 8/19 A kérdező kommentje:

utolsó: igen,én is így vagyok vele,nekem is csak csikló orgazmusom volt eddig....mondjuk az is nagyon jó,de hát most képzeld el a műtét után :S értelme se lenne szexelni :)

utolsó előtti:

ilyesmi: [link]

9/19 A kérdező kommentje:
bocsi,az utolsó két kommentet nem láttam az enyém előtt.
2011. ápr. 23. 14:29
 10/19 tsz-tag ***** válasza:
73%
csini kis nyalnivaló finomság ez én mondom :) le a gátlásokkal :D
2011. ápr. 23. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!