Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kisajkaim barna színűek. Baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisajkaim barna színűek. Baj?

Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni mert nekem szerintem nagyon csúnya puncim van és így nem merek levetkőzni senki előtt :S
2011. ápr. 23. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Ebben a mai világban, ahol mindenből már divatot űznek, és megmondják, hogy az ilyen olyan nemi szerv egyenesen gusztustalan(mert sokan így fejezik ki magukat) akkor megértem, hogy sok lányban, és fiúban felmerül egyfajta frusztráció ezzel kapcsolatban.

Tudd kérdező, hogy ez egyáltalán nem gond, hogy neked sötétebb. Ha kilógó, az sem gond. Egy a lényeg, hogy ne vetkőzz le akárkinek. CSak annak add oda magad, akiben megbízol, akit szeretsz. Főleg legelőször ajánlom ezt.

2011. ápr. 23. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Mutasd , majd elmondom a véleményem.. :)), viccet félre téve miért lenne baj? tartsd magad tisztán, és éld az életet...
2011. ápr. 23. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Biztosan kreol bõrû vagy, nem csak neked olyan ne félj.
2011. ápr. 23. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kreol bőrű, a nemiszerv elég sok emberkénél alaból sötétebb mint az alap bőrszíne
2011. ápr. 23. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat,ezzel kicsit megnyugodtam :)!! Ja és első, úgylátszik neked komoly gondjaid vannak, de nemgond én megértem .
2011. ápr. 23. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Na mutasd azt a puncit! Majd én eldöntöm, hogy csúnya e! (egyébként kizárt, hogy az lenne)

Ja és a nemi szervek környéke jobban pigmentált mint a test többi része.

2011. ápr. 23. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem is értelek mitől félsz, baby...
2011. ápr. 23. 18:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!