Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel lassan de lefogunk feküdni na de egy pici bibi van? (lényeg lent)
szóval én még szűz vagyok.. ő pedig már nem :D vagyis orális élményem már volt, de úgy igazán még nem.... és most nemtudom.. rengeteg kérdésem van, nem akarok szerencsétlenkedni, pl előjátéknak kb mennyi időt szánjunk hogy ne lőjek rögtön? milyen pózba csináljuk?
a lány tudja hogy még szűz vagyok, és egyáltalán nincs kiakadva meg neki is csak 1-2 élménye volt de akkor is...
szóval minden tanács jól jönne, és légyszi en mondjátok hogy jönni fog magától, lehet jönni fog, de azért fejben is képben akarok lenni. főleg az hogy előjátékként mik és meddig és hogy. persze amúgy vágom mégis majd hogy kell, csak szeretnék megbizonyosodni :D
17f
Tudod, itt az a baj, hogy olyan kérdezel, ami egyénenként változó és ez tényleg igazán akkor jó, ha az ember úgy csinálja, ahogy érzi abban a pillanatban. Ezt így nem lehet leírni, hogy melyik percben mit csinálj, meddig stb. Ha ez így meg lenne koreografálva, akkor csak arra koncentrálnál, és akkor tényleg rosszul sülne el a dolog.
Egy a lényeg, az ellazulás. Ne rágódj, kapcsolj ki. A lány tisztában van azzal, hogy neked ez az első, és valószínű, hogy hamar el fogsz menni. És akkor mi van? Semmi. Attól még élvezhetitek egymást továbbra is.
Ne parázzz.
Ha szeretitek egymást, megbíztok egymásban, mertek beszélni mindenről, sokat simogatjátok, csókolgatjátok egymást, és ami a legfontosabb ez esetben: lépésről lépésre haladtok, akkor minden félelmete el fog múlni, minden magától értetődő lesz...Én nem tudom, nem kellene egy jó kapcsolatban hogy egyik félben is ott legyen a félsz, hogy majd mi van ha nem jövök be...ha szeret a lány, és elmondod neki hogy mitől félsz,értelmesek vagytok, akkor az a legfontosabb, hogy úgy álljatok hozzá,nincs helye félelemnek, teljesítési kényszernek, csak a szerelemnek...
Lényeg, hogy mondjatok el egymásnak mindent...hogy mitől féltek, hogy képzelitek, ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!