Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rá venni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rá venni a párom az Anál szex re?

Figyelt kérdés
kettőnk közül én vagyok a lány és szeretném kipróbálni az anális szexet. De a párom meg nem akarja mert azt mondja hogy megalázónak tartja vagyis hogy engem meg alázna ezzel... De ha én akarom akk miért nem jön össze a dolog? vagy hogy tudnám rá venni vagy megértetni vele hogy próbáljuk már meg.
2011. ápr. 23. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán menne neki? :)
2011. ápr. 23. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd. Csak az jó, ami mindkettőtöknek jó.Idővel majd, magától akarhatja.
2011. ápr. 23. 09:53
 3/5 Viccmesélő Troll ***** válasza:
70%

Egyrészt megalázónak tartja rád nézve, másrészt neki is megalázó, mert ez b.zis dolog. Azok csinálják seggbe.

Szóval ne erőltesd. Ha annyira ki akarod próbálni, maszturbálj úgy, hogy feldugsz vmit análisan.

2011. ápr. 23. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:

írj nekem, én meg pasi vagyok, van nőm, de ő meg nem akarja, én meg igen...

kölcsönösen kisegíthetjük egymást, ha írsz nekem...

2011. ápr. 23. 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
nem szeretném meg csalni... és magamnak meg nem dugok fel semmit... :/ de azért köszi mindenkitől a válaszokat :)
2011. ápr. 23. 19:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!