Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A rush-t hogy kell használni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rush-t hogy kell használni? Menyit kell belőle szippantani? Milyen gyakorisággal lehet használni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 09:34
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nincs korlát rá,de túlzásba viszed nagyon meg tud fájdulni a fejed tőle. Amúgy nem igen praktikus nagyon ,,rászokni,, mert félelmetes pusztítást végez a kis szervezetedben,nem azt mondom, hogy néha nem jó az csak hosszú távon nem a legjobb .
2011. ápr. 27. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne drogozz mert kirohad tőle az agyad.
2011. máj. 4. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
RUSH ?! TÁMADÁÁÁÁÁÁÁS melyik mapon ? toujane vagy burgundy rush kell ? mert toujanon egy csipás többi garandos vagy thompsonos legyen. burgundyn meg egy sotis egy csipás többi tunkoljon valami bárral vagy thomposonnal :D
2011. máj. 4. 16:42
 4/10 anonim válasza:
sok mapon nem szeretik ha rusholnak a ct-k, szal csak óvatosan, mert bannolnak. De ha terrorista vagy kötelező:D
2011. máj. 4. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez meg betolt vagy 2 monstert és veri a billentyűzetet... még jó hogy már abbahagytam a codot
2011. máj. 4. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:

igen engem is bannoltak már mert ct-be rusholtam...

de most az új source-al az a gondom hogy nem enged fel a szerókra mert rossz versió vagy nem tudom ...

2011. máj. 4. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:

emberek!

az nem para hogy ez a szexualitás téma? :D:D:D

2011. máj. 4. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
sok büdös kocka fszom, engem érdekelne a téma, azt itt barmolnak a szarjaikkal:@@@@
2011. máj. 4. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
problem ?:D
2011. máj. 4. 20:16
 10/10 anonim válasza:
sokkal izgalmasabb mint a rushszívás :D de hogy értelmeset is irjak netek: elnyomhatsz vele egy adaggal jól is érzed magad tőle (igaz nem túl hosszú hatású), sokan egy szobába nyitják ki a flakont hogy szétterjedjen és folyamatosan adagolja az agyba. De szólok hogy wc legyen a közelbe ugyanis kitágítja a segglyukadat és rádjöhet a fosás:D tudni illik réges-régen ezt a szert buznyákok használták, gondolom kitalálod miért, leírtam:D ha nem egyedül hanem többen vagytok több flakon is elmehet, de hosszútávon nem ajánlott használni.
2011. máj. 7. 17:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!