Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Riadtatok már vissza popónyalá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Riadtatok már vissza popónyalástól, mert azt tapasztaltátok, hogy nem tiszta?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 08:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Igen, riadtam már vissza, ez tök normális.

Fürdés után szokta ezt ember csinálni (vagy közben). És inkább a férfi.

A többieknek mondom: nem ez nem perverz.

2011. ápr. 23. 09:34
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom mit kell állandóan fújjogni... Nem lehet elfogadni, hogy van, aki csinálja, van, aki nem? Én, aki csinálom, sem b*sztatom azokat, akik nem...

Nekem szokta a párom nyalogatni a fenekem, és nagyon jól esik, de én higiénikus vagyok, és minden szex előtt nagyon alaposan lefürdök (sőt, mivel elég gyakran vagyunk együtt hátulról is, és az ujját is szereti betenni oda, így beöntést is szoktam adni magamnak szex előtt)

Szóval, tőlem biztos, hogy nem kellet még hányingert kapnia a férjemnek, mert 100%-ig tiszta vagyok! :)

De hallottam egy barátnőmtől, hogy egy csaj felment egy faszihoz, akivel lett volna szex... a lány előtte bekéretkezett a fürdőjébe, nagyon sokáig bent volt, majd kijött, és a csávó kiakarta nyalni a seggét, de tiszta egymerő fos volt a segge a lánynak, meg kukoricadarab is volt a lukában. :D:D

Kib*szta a csajt, mint macskát sz*rni, majd bement a fürdőjébe és televolt fosva a kád. :D:D Elég undorító "nők" is vannak. :D

2011. ápr. 23. 10:13
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

10.13 nak. Bocs az off-ért

behánytam.

2011. ápr. 23. 10:22
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Bakker a 10:13-as odavert. Kukoricadarab...DDD
2011. ápr. 23. 12:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem csináltam még és engedni sem szoktam. Hiába csak fürdés után vagyunk együtt, de ha becsúszna egy ilyesmi "baki",a szextöl is elmenne a kedvem. éppen ezen aggodalmak miatt élvezni sem tudnám.

10:13-nak pedig koszonom,hogy megnevettetett :D

2011. ápr. 30. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Kaptal 1 szaftos storryt nem eleg???.....

Amugy az ilyen igenytelen noket nem szokas elotte mar kiszurni....mert akkor alapbol nincs ah visszariadj...nem???

2011. ápr. 30. 11:23
 17/19 anonim ***** válasza:

én is kinyalnám a csajnak a hátsóját, persze alapos tisztálkodás után, nincs abban semmi undorító :)

16/F

2011. ápr. 30. 14:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor jó ha nem tiszta.és ne fürgyélle
2011. ápr. 30. 15:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyszer előfordult, hoyg nem volt neki teljesen tiszta.

Eléggé visszataszító élmény volt.

26/l

2016. febr. 28. 21:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!