Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy nem autómániás pasi vonzó?
Miért ne? Az én párom pl motoros, ritkán jár kocsival és nem szereti a focit sem, sőt nem érti miért szeretik olyan sokan.
Ha valaki a kocsijával akar felvágni az már rossz, önbizalom hiányra utal. Ha valakinek van önbizalma és meg meri szólítani a lányt, akkor szerintem a közlekedési eszköz a legkevesebb.
Nem ezen múlik,sőt!
Nekem csak negatív tapsztalatom van az olyan fajtákkal,akik a garázsban szerelésbe szerelmesebbek,mint a saját nőjükbe...Akiknek egy rally többet ér,mint az,hogy van egy nő,akinek fontosak.Akik azt hiszik,Ők sz@rták a spanyolviaszt,csak mert minden áron tartozni akarnak valahova,és fontosabb nekik a presztízs,mint bármi más.
Én most nagyon őszinte leszek! régen érdekelt, hogy nah milyen kocsival szaladgál stb...
De mostmár kb. sz@rok rá! Kiábrándultam már az olyan pasikból, akik BMW-vel, Mercivel "rajoskodnak"
Nem tartok, egy pocakosodó 40-es pasit jobbnak, aki a luxus kocsijában feszít, mint egy bicajos pasit!
Az ilyen plázacicamicáknak számít, akiknek az IQ a béka segge allatt van!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!