Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az aranyos, csini tinilányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aranyos, csini tinilányok popsija is büdi?

Figyelt kérdés
Nem akarom elhinni... :)
2011. ápr. 22. 23:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

Sőt még szőrös is, ha nem ügyelnek

És fosni is szoktak

2011. ápr. 22. 23:24
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem büdi, mivel ők sosem kakilnak. Ahogy nem is finganak, nem büfögnek, nem hánynak, kora reggel is sminkelve kelnek fel, sosem karikás a szemük, mindig tökéletes a hajuk. Mivel aranyosak és csinik, rájuk nem hatnak az ilyen visszataszító dolgok.
2011. ápr. 22. 23:25
 3/23 anonim ***** válasza:
98%

Az aranyos kis tinilányok még rosszabbak is tudnak lenni az átlagnál.Volt egy osztálytársam aki csak azért volt ilyen pláza cica,mert el akarta saját maga elől titkolni azt,hogy büdös a lába meg stb...

Sőt még egyszer el is fingotta magát az órán véletlen és ez nála sokkal cikibb volt mint egy átlagos csajnál.

2011. ápr. 22. 23:29
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

egy jó fosás után van szaga.... de a lábam még azt is űbereli ;)

cuki tinilány :) :D

2011. ápr. 22. 23:51
 5/23 anonim ***** válasza:
98%
hulye vagy te... a legjobb no is ugyanolyan budoset sza.rik mint barki mas
2011. ápr. 23. 00:36
 6/23 anonim ***** válasza:
78%

Az enyém rózsaillatú ^.^

xDDD

2011. ápr. 23. 08:11
 7/23 anonim ***** válasza:
98%
Nem b+! Tudod ők kamilla illatút sz.arnak. -.-"
2011. ápr. 23. 09:09
 8/23 anonim ***** válasza:
80%

Egyedül én vagyok a lányosztályban, aki nem trendi tinilány... inkább rocker beütésű, de abból a nőiesebb fajtából (és általában még a rockereket pocskondiázzák, hogy koszosak...)

Eléggé igényes vagyok a külsőmre, és a tisztaságra. Szóval, a higiénia azt hittem a lányoknák tök alap... Hát, mint kiderült nem!

Testnevelés óra előtt öltöztek a csajok, ahogy én is, majd észrevettem, hogy a melltartópántja valamelyiknek már teljesen szürke, meg sárga, aminek fehérnek kellene lennie (természetesen a drága sziszegősszappant azt fújja magára a birkája, de arra nem figyel oda, hogy a fehérneműjét illene kimosni) Akkor arról ne is beszéljünk, hogy a tangáján ott virított a sz*rfolt... :S:S

Úgy, hogy sok esetben pont azok a lányok, akiktől elvannak ájulva a pasik, hogy mennyire gyönyörűek és igényesek, és fújjognak a csövesekre, pont azok az ugyanolyan kis koszosok.

2011. ápr. 23. 10:24
 9/23 anonim ***** válasza:
96%
pedomaci beindult...:P
2011. ápr. 24. 21:30
 10/23 szamo77d ***** válasza:
96%

Hát persze! Ők is csak emberből vannak! És nekik is úgy

kell vigyázni, tisztálkodni, mint bárki másnak! Ha nem

teszik, ők is büdösek lesznek, ebben biztos lehetsz!

2011. ápr. 24. 21:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!