Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nem féltek a csőbehúzástól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nem féltek a csőbehúzástól?

Figyelt kérdés
Minden férfi tudja, hogy ha nővel van óriási a kockázat. Bár mennyire is vigyázunk történhet baleset. De van amikor ajas előre kitervelt csabdába esünk bele. Jó pár kollegám járt így, és meg kell mondjam rettegek még a gondolattól is, hogy egy nap választás elé állít majd egy nő. Ismertek ilyen esetet, elmesélnétek? Szerintem ez elég ajjas dolog, nektek mi a véleményetek?
2011. ápr. 22. 21:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha valakit még nem ismersz annyira, akkor használj gumit, nem tudhatod, milyen betegsége van. Azt ne mondd már, hogy a kollégáid kértek a nőktől papírt, legalábbis hiv tesztről... Az a k... nagy baj a pasikkal, hogy perverz dögök, és általában meg sem fordul a fejükben ilyen, ha egy nő azt mondja, h szed tablettát. Az meg végképp nem jut eszükbe, hogy akkor ezexerint másokkal is volt már óvszer nélkül, és tényleg akármi baja lehet. Aki kér papírt, annál még megértem. De ha meg arra rákérdezel, akkor a fogamzásgátlóját is megnézheted, csak mert téged érdekel minden ami vele kapcsolatos. :P Ha meg együtt alszotok, muszáj lesz bevennie... Annyira meg nem lehet hülye, h néha szedi néha nem, meg azt észreveszed abból, h baj lesz tőle a ciklusával. Tehát azért kis odafigyeléssel meg lehet ezt előzni szerintem. Amíg várjátok a hivteszt eredményt (csináltatsz legalább 2-t, h biztos legyen), addig ugye gumi. Addigra meg megfigyeled, h tényleg szedi-e a tablettát. Még mindig megszivathat így később, de talán így hamarabb ki tudod szűrni az ilyet.

De amúgy tényleg aljas dolog, én soha nem csinálnék ilyet, rosszul lennék utána magamtól. Meg a gyereknek sem éppen jó...

19/N

2011. máj. 18. 12:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Aki hajlandó olyan ostoba nővel kefélni aki képes ilyesmire az megérdemli.

Mert ilyet csak a buggyant libák csinálnak, mert ezzel a gyerek egészséges lelki fejlődését veszélyezteti.

1. A gyerek aki apa nélkül nő fel.

2. A gyerek akinek a szülei utálják egymást

3. A gyerek akinek a szülei 4 éves korára válnak, mert az anyja hülye magához láncolta a férfit akinek ez még korai volt és hűtlenné vált.

4. A gyerek akit nem tud az apa szeretni, mert "tönkre tette az életét"

5. A gyerek akit az egyedülálló anya nem tud tisztességes anyagi körülmények között nevelni.

stb...

2011. máj. 18. 13:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!