Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nem féltek a csőbehúzástól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nem féltek a csőbehúzástól?

Figyelt kérdés
Minden férfi tudja, hogy ha nővel van óriási a kockázat. Bár mennyire is vigyázunk történhet baleset. De van amikor ajas előre kitervelt csabdába esünk bele. Jó pár kollegám járt így, és meg kell mondjam rettegek még a gondolattól is, hogy egy nap választás elé állít majd egy nő. Ismertek ilyen esetet, elmesélnétek? Szerintem ez elég ajjas dolog, nektek mi a véleményetek?
2011. ápr. 22. 21:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Óvszert kell használni, azt csá.
2011. ápr. 22. 23:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha használsz óvszert akkor nem kell félned.
2011. ápr. 23. 01:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 22:46

"Hát pedig van ilyen, jobb ha tudjátok. több kolegám is járt már így."

No és ezek a kollégáid milyen módszerrel védekeztek a szex közben?

2011. ápr. 23. 09:23
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
kezdjük azzal, hogy minden nő aljas :) amúgy nem félek, egyenlőre nem vagyok olyan jó fogás, hogy ezt megjátszák velem. és még nem hallottam ilyen esetről, soha.
2011. máj. 17. 22:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

ha nem v biztos benne akkor gumi

ha meg normális kapcoslat van akkor figyelni kell a jeleket, pl szedi-e fogamzásgátlót? v ha mondjuk volt már 3 sírva veszekedés h ő gyereket akar te meg nem akkor sanszos h bepróbálkozik. lankadatlan éberség, ennyi. akiben meg nem bízol azt ne dugjad rendszeresen

2011. máj. 17. 23:01
 16/22 anonim ***** válasza:
30%

Teljessen egyszerü a képlet!

NEM KELL BELEÉLVEZNI,HANEM RÁ A HASÁRA ÉS AKKOR NINCS ILYEN PARA!Ha úgy becsusszanik akkor meg béna az illető!

Nekem egy barátnőm se használt gyógyszert és én sem gumit!Megoldottam úgy hogy a hasára kapta vagy az arcára!:)

2011. máj. 17. 23:01
 17/22 napietus ***** válasza:
100%
én nőként mondom, undorító féreg aki ilyet csinál!
2011. máj. 17. 23:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell agybafőbe beleélvezni a nőkbe,talán akkor nem lenne ennyi para később.

Tessék óvszert használni,jövőben a kollégáknak és neked is.Ilyen egyszerű.

Ha a kevésbé ismert nő pedig azt mondja,hogy nyugodtan beleélvezhetsz,hisz szed tablettát,akkor pedig időben kihúzod a micsodád,és/vagy használsz óvszert.ENNYI.

Aki mégis pórul jár és engedi magát beszivatni,annak úgy kell.Kettőn áll a vásár,akármiről is legyen szó!

2011. máj. 17. 23:25
 19/22 napietus ***** válasza:
100%
az időben kihúzós módszerrel 38% az esély, hogy terhes lesz, szóval ezt nem ajánlom. amikor aljas dögöket dugtok, használjatok óvszert, az a tuti.
2011. máj. 17. 23:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Elég undorító ez a hozzáállás. Minden nő ilyen?! Te egy annyira tökéletes pasi vagy, hogy minden nő álma az, hogy vele élje le az életét? Hát, ha így gondolod, és minden vadidegen nővel lefekszel, akkor húzz óvszert. Amúgy is alkalmi kapcsolatban bármilyen betegséget össze lehet szedni, nem hallottál még róla?

Akit ismersz, azzal meg meg nem eshet meg, ugye?

Azért jobb, ha ezt nem hangoztatod fűnek-fának, mert nem lesz nő, aki lefekszik veled.

Nekem volt ilyen pasim, hozzáteszem sokkal jobb anyagi körülmények közt élek, mint ő. Mondtam is neki, hogy kikérem magamnak, ő járna jól velem, és nem fordítva. Nem szorulok rá, köszi szépen. Akkor nem kell velem szexelni és kész.

2011. máj. 18. 11:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!