Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ráfog unni? (Orál)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az orál szexet, a kedvencem.(Oda és vissza is) Van h egy nap 3* csinálom a barátomnak,de előfordul, hogy többször. Az egyik kérdésem, hogy erre rá lehet unni, mármint az ő részéről? Nem lesz egy idő után unalmas neki, hogy minden egyes alkalommal, amikor találkozunk lesz.pom?
A másik gond pedig az, hogy eleinte még gyengéd volt, most viszont egyre erősebben nyomja a fejemet. Szóltam neki, de azt mondta, hogy annyira jó és reflexből jön neki. Szeretném neki tövig bekapni, de van egy pont, onnantól már nem megy tovább. Mit csinálhatnék?
Csak normális válaszokat kérek.
2011. ápr. 22. 19:14
1/10 anonim válasza:
Dzsízösz Krájszt.
2011. ápr. 22. 19:22
2/10 anonim válasza:
Csináljátok a szopást-nyalást mindig máshogyan, változatosan úgy nem lesz unalmas. Nem kell mindig hogy ő üljön te meg letérdelsz elé, vagy hogy te csak feküdj az ágyon még ő nyal.
Mondjuk állj nyalás közben és ő guggoljon le és úgy menjen a lábad közé, vagy ő feküdjön te pedig ülj az arcára finoman. Szopni is ezerféleképpen tudsz: ő áll, te térdelsz, ő fekszik, te ráhajolsz, te fekszel, ő pedig a szádat dugja finoman, stb
Ezeknek nézzetek utána jobban a neten.
2011. ápr. 22. 19:25
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. :)
2011. ápr. 22. 19:26
4/10 anonim válasza:
Ráunni? Én megőrülnék egy ilyen csajért, aki "minden egyes alkalommal, amikor találkozunk, leszop"! Hú!... Az nagyon jó, ha ennyire élvezed csinálni. ;)
2011. ápr. 22. 21:03
5/10 anonim válasza:
Ami a kérdés második felét illeti, nem akarom mindenáron a mélytorkot erőltetni, de ha te tényleg ennyire odavagy a szopásért, akkor igazán érdemes lenne megpróbálnod. A különböző pózok és technikák mellett olvass utána ennek is, hogyan küzdhetnéd le azt a bizonyos akadályt, és hogyan vehetnéd be még mélyebbre! ;)
2011. ápr. 22. 21:07
6/10 anonim válasza:
Heh,vicces.Ha nekem lenne ilyen csajom,szopatnám állandóan :) :P Viszonzásképp kinyalnám a bugyijából minden alkalommal ha találkozunk. ;) Egyszer volt egy ilyen kapcsolatom,ha kanos vagyok visszasírom(vagyis gyakran).Viszont gyakorlatilag a kapcsolat 85%-át átkúrtuk annyira jók voltunk együtt.Lényeg a lényeg:Ha féltékennyé akartál tenni minket akkor sikerült.
2011. ápr. 23. 04:15
7/10 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem fog rád unni :D legalábbi e miatt biztos nem. A mély torok pedig nem annyira nagyon nehéz dolog. Az én páromnak több, mint 20 centi és betudom kapni tövig ( most egy kicsit dicsekedtem, de így igaz :D) olvasgass egy kicsit róla, és ha megfagy vázva akkor ne csináld, mert ugy kellemetlen élményben lehet részed :D
2011. ápr. 24. 13:59
8/10 anonim válasza:
erre szerinem egyik fiú se unna rá. ami a "mélytorkot" illeti, egy idő után már sikerülni fog tövig bekapni, csak megkell szokni :D amúgy ha úgy látod hogy unja a barátod akkor csináljátok mindig máshogy. az orálszexben is vannak különböző pózok :D nekem egyértelműen a 69 a kedvenc :) 17/F (ui.: irigylem a barátodat :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!