Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A cici nagysága egyenesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cici nagysága egyenesen arányos a súlyfelesleg nagyságával?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mámmámijja!!!!

Ezt melyik hazudós búlvárlapban olvastad?

2011. ápr. 22. 18:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jó nagy ostobaság.
2011. ápr. 22. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen nálam sajnos ez így van.

Ha 45 kiló vagyok akkor 75A

Ha 50 kiló akkor 75B

És ha nagy ritkán meghízok 55-57 kilóra akkor 75C

még jó hogy nem lóg...

2011. ápr. 22. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Van olyan is, meg van másmilyen is. A nagyon vékony lányok többségének nincs nagy mellük (ld. a sok vékony színésznőt, modellt, akiknek van, csak nem igazi), de vannak kivételek. Ugyanúgy vannak szélesebb lányok is az arányaikhoz mérten kisebb mellekkel, még ha soknak a melle is nő a hízással. Láttam már nagyon széles csípőjű lányt rizsszemnyi cicikkel és alacsony cinegemadár alkatút, nagyobb cicikkel. Általánosítani nem lehet, sokféle női alkat van.
2011. ápr. 22. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

Igen. Ennek a csajnak például 200 kilót kellene fogynia még.

2011. ápr. 22. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Általában igaz. Egy férfinek is megnő a melle, ha meghízik, és ha megfigyeled, az élet nem olyan, mint a filmek. Több a kis mellű vékony nő (ami szerintem felettébb aranyos,). Bár ez relatív. A nők azt kicsinek gondolják, de igazából olyan az átlagos, normális mellméret. A súly gyarapodásával viszont egyértelműen nő.

De persze van akit eleve nagyobbal áldott meg a sors, ez a ritkább.

2011. ápr. 22. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
Vannak kivételek de alapjában véve igaznak mondtható, hiszen a mell is zsírszövetből áll és a zsír egyenletesen oszlik el a testen.
2011. ápr. 22. 21:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Ismerek nem egy olyan not akik csak seggre meg combra hiznak, olyat is akik csak derektol felfele. En pl mindenhova hizok ha hizok:D Van sok fele lehetoseg. Szerintem ha alapbol kis melle van valakinek hizastol sem lesz nagyobb max 1 kosar merettel. Nekem volt egy 150 kgos kolleganom,de nem volt oriasi keble.Szemben minden mas testreszevel. Nekem a normal alkatommal 75D. Eret vagnek ha ennel nagyobbra none:D Szoval azert nem pont egyenesen aranyos. Az viszont inkabb altalanosithato hogy ha alaposan lefogy az ember akkor jocskan lejjebb megy a cici. Tobb zsir fogy el belole mint amennyi felment ra. Szinte:/
2011. júl. 27. 07:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem. Rajtam semmi zsír nincs, ha nem lenne rajtam izom, úgy néznék ki mint egy anorexiás. Viszont a melleim nagyobbak mint a picit husisabb nővéremnek. Sőt már elkezdtem egy hízókúrát és rájöttem, hogy ha hízok, akkor a legtöbbje mellre megy...
2011. júl. 27. 09:20
 10/12 anonim válasza:
Igen egyenesen arányos a súlyfelesleg nagyságával, továbbá függ a globális felmelegedéstől, az 51-os körzet UFOK tisztálkodási szokásaitól....
2011. júl. 27. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!