Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az igazság? Mitől lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igazság? Mitől lesz valaki meleg, biszex, hetero?

Figyelt kérdés
sok kutatás van arra hogy tanult, sok kutatás hogy genetikai, sok kutatás hogy lelki eredetü dolog, amit a család vállt ki, leginkább az apák. mi az igazság?
2011. ápr. 22. 18:56
 1/3 Moszuke ***** válasza:

magzati korban a hormon zavarok miatt. én erről hallottam.

+a környezet, meg ilyenek. szal az összes együtt.

de volt olyan iker pár (amik ugye azonos környezeti hatások)

és egyik b*zi másik nem.

de az egyik hormon szintje szarabb volt mint a másiké.

tehát mondhatjuk hogy magzati korban a hormonok hiánya miatt.

2011. ápr. 22. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Én meleg vagyok, de nem tudom. De igazából nem is érdekel :D Mindegy, hogy genetika, vagy tanult, vagy valami "tudatalatti döntés", az a lényeg, hogy ez van :D szerencsére

17/F

2011. ápr. 22. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ezzel nem kell foglalkozni, van aki így boldog, van aki úgy, de egy biztos, hogy az biztos nem meleg, aki a felvonuláson rázza a seggét... A melegeknél, a nagy többségén egyáltalán nem látszik, hogy az, meg sem tudnád mondani, ezért nem szabad elítélni, lehet akár az is, hogy 2 év múlva a legjobb barátodról derül ki, hogy az akit vagy 10 éve ismersz... és szerencsétlen próbálta magával is elhitetni, hogy nem az. Szóval szerintem mindenki legyen boldog azzal akit igazán szeretni tud, az, hogy milyen nemű nem lényeg, csak nem kell falni egymást az utcán...

16F

2011. ápr. 22. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!