Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem képesek a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek a férfiak felfogni, hogy van nő, akinek nem tetszik az orális szex?

Figyelt kérdés
És ne gyertek azzal, hogy "Ha szereti, megteszi", meg, hogy "Én is kinyalom a barátnőmet, tehát elvárom". Mert a szex nem érzelmi zsarolás és nem üzlet. Annak minden részletében a kölcsönös élvezetről kellene szólnia.
2011. ápr. 22. 18:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/177 anonim ***** válasza:
100%

"De milyen érdekes, hogy ha a nő nem hajlando belemenni, akkor lenézik, ha a férfi nem hajlandó, akkor meg ő a határozott egyéniség. Hol van itt az egyenlőség?"

Én nem írtam ilyet. Hol látod te ezt? Szerintem mindenki tisztázza magában a saját szexuális vágyait, és annak IS megfelelően keressen partnert! Nekem ez az egyetlen problémám: szerinted ha a férfi szeretne orált, a nő nem, akkor a férfi így járt, nyugodjon bele. Én pedig azt gondolom, hogy két ilyen ember kapcsolatában a szexuális oldal nem lesz jó. Mást kell keresni. Ennyi. Te meg keressél olyan fiút, aki nincsen oda az orálért! Biztos van olyan! Nem vagy hülye, te így gondolod. Mi meg így. A magunkfajta fiúkra ne számítsál, de ettől még lesz aki hozzád illik!

2011. ápr. 22. 21:40
 72/177 anonim ***** válasza:
100%
"Talán, mert a nőknek mégsem olyan jó, ha szopatják őket." Igen, na és akkor miért van sok nő, aki szereti? Aki tényleg élvezettel teszi? Elmondanád? Nem fekete-fehér a világ, tudod, nem csak a te nézőpontod létezik a nők között, érted?
2011. ápr. 22. 21:42
 73/177 A kérdező kommentje:

ma 21:34

"-Te repülsz, nem a pasi."

Nézőpont kérdése. Ha nekem valaki azzal jönne, hogy "Ha szeretsz, akkor megteszed", kapásból otthagynám. Ennyi.

"-Ennek semmi értelme nem volt"

Dehogynem. Pont, ahogyan te is el tudod dönteni, hogy mire vágysz, a nő is el tudja. Ja, hogy nem az a baj, hogy el tudja dönteni, hanem, hogy a döntésének érvényt is szerez? Gondoltam.

"-Jogos, de tudod ezt hívják vágynak."

Igen, és szerintem alapvető, hogy ha szeretsz valaki, akkor a vágyaidat nem követelőzés formájában adod a tudtára.

"Ja, és ne általánosíts."

Eszemben sincsen. Csak nézd meg a fórumos hozzászólásokat.

"Ha nincs is pasid, akkor meg egyáltalán minek is beszélünk erről, ha konkrétan 0 tapasztalod van? Majd ha oda jutsz megtudod a választ a kérdéseidre, ne aggódj."

A kérdés egy általános problémát próbál meg felvázolni.

"Bár a természetedet elnézve nem nagyon fog téged elviselni senki."

Dehogynem. :)

2011. ápr. 22. 21:45
 74/177 anonim ***** válasza:
56%

"Nézőpont kérdése. Ha nekem valaki azzal jönne, hogy "Ha szeretsz, akkor megteszed", kapásból otthagynám. Ennyi."

de nagyon öntudatos itt valaki :P

2011. ápr. 22. 21:46
 75/177 anonim ***** válasza:
56%
Nem dehogynem,hanem nem:D.19 évesen olyan vagy,mint egy buta kislány.
2011. ápr. 22. 21:47
 76/177 A kérdező kommentje:

ma 21:35

"Vagy rohadtul nem érdekled és csak megakar dugni..Ez a helyzet."

A férfiak jelentős része úgy kezdi, hogy megjátssza, hogy érez is valamit, mert a szexért mindent. Aztán idővel kiderül, hogy csak a szex kell nekik.

2011. ápr. 22. 21:47
 77/177 A kérdező kommentje:

ma 21:36

"Pedig nem árt az elején tisztázni, naná, majd nem. Ha ennyi ilyen nő rohangál a világban, mint te... :P"

Ma sem él mindenki szexcentrikus világban.

2011. ápr. 22. 21:48
 78/177 A kérdező kommentje:

ma 21:38

"AZ EGYENLŐSÉG OTT KEZDŐDIK,H TÉGED CSAK KIKELL NYALNI SZEX ELŐTT,NEM???AKK HOL VAN AZ EGYENLŐSÉG,H TE MEG AZT NEM TESZED MEG??TEEEEEE..SZERENCSÉTLEN"

Nem, nem kell. Nem kényszer.

2011. ápr. 22. 21:49
 79/177 anonim ***** válasza:
100%

"A férfiak jelentős része úgy kezdi, hogy megjátssza, hogy érez is valamit, mert a szexért mindent. Aztán idővel kiderül, hogy csak a szex kell nekik."

Most mit vagy úgy oda? Neked a másik részük kell. Hogy a neked nem tetsző hányaduk mit csinál, neked nem rohadtul mindegy?!

80/177 anonim ***** válasza:
0%
Annyira bölcsnek hiszed magad:D.Nekem több kapcsolatom is volt már.Sőt,képzeld el is vagyok jegyezve:D:D...Ezek a nyomi dumák a pasikról.Te tuti szűz vagy:D:D..Vagy iylen frigid p*csa,akivel csak szórakoztak..
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!