Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem képesek a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek a férfiak felfogni, hogy van nő, akinek nem tetszik az orális szex?

Figyelt kérdés
És ne gyertek azzal, hogy "Ha szereti, megteszi", meg, hogy "Én is kinyalom a barátnőmet, tehát elvárom". Mert a szex nem érzelmi zsarolás és nem üzlet. Annak minden részletében a kölcsönös élvezetről kellene szólnia.
2011. ápr. 22. 18:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/177 A kérdező kommentje:

Bocs, de az egy baromság.

Ja, hogy a férfiak 99 %-ának annyi a lényeg, hogy vagina legyen, és dughasson. A maradék 1 %-ot meg lenézik.

És az ilyen lenéző emberek nem értik meg, hogy a nőknél sokkal nagyobb arányban vannak, akik nem a péniszt kívnáják, hanem a férfit úgy egészében.

2011. ápr. 22. 19:05
 22/177 anonim ***** válasza:
90%

18:54 vagyok.

Ha ennyire prűd egy lány aki nem szop csak simán szeretkezik, akkor mi volt a régebbi időkben, amikor a mamáink éltek: akkor nagyon prűdek voltak a nők! És nem volt szopás! És jéééé mégis tudtak élni az emberek!

2011. ápr. 22. 19:05
 23/177 anonim ***** válasza:
10%
Álmaidban nem volt szopás régen..Amúgy igen régen sok ember prűd volt ,ezt jól látod.Ma viszont már nem:D.Szerencsére!
2011. ápr. 22. 19:07
 24/177 A kérdező kommentje:

ma 19:05

Ezt én is megkérdeztem egyszer már. Az első válaszoló belinkelt egy képet, ami a XVIII. században készült, és orális szexet ábrázoltak rajta. Szóval logikailag ez az érv könnyen legyőzhető.

2011. ápr. 22. 19:08
 25/177 anonim ***** válasza:
18%

Ezt a kérdést fordítva is fel lehetne tenni kedves kérdező!

Miért nem képes elfogadni jópár nő azt, hogy a férfiak szexuális igénnyel rendelkeznek?

2011. ápr. 22. 19:15
 26/177 anonim ***** válasza:
10%

pontosítok:

Miért nem képes elfogadni jópár nő azt, hogy vannak férfiak akik nagyobb szexuális igénnyel rendelkeznek?

2011. ápr. 22. 19:16
 27/177 anonim ***** válasza:
14%
Ez nem is nagyobb igény,ez tök alap:S.
2011. ápr. 22. 19:18
 28/177 anonim ***** válasza:
10%
amúgy ja :D
2011. ápr. 22. 19:20
 29/177 anonim ***** válasza:
25%

Én ízig-vérig nő vagyok, de számomra is érthetetlen, hogy ha egy nő nem szereti az orális szexet! A legtöbb férfi -és szerintem nő is - úgy gondolja, hogy az orális szex a teljesen természetes. De aki nem szereti, ne csinálja. viszont a fiúk 99%-a úgy néz egy ilyen lányra, mint egy ufó-ra, és valahol meg is értem őket.

Én imádom a szexnek ezen formáját, nem tudnék róla lemondani! Hihetetlen milyen élményeket tud adni az ember a másiknak! Ez nem akkora nagy dolog! Én imádok a páromat orálisan meg manuálisan meg mindenhogyan kényeztetni. Teljesen természetes, mert imádom őt!

És kedves kérdező,ne légy álszent! A pasik csak a lukat látják a nőben, amit jól betömhetnek??? Hát... a nők meg a farkat a pasiban, amivel "betömethetik magukat". És a normális pasik a normális párkapcsolatban nem a lukat látják a másikban, hanem az egész nőt kívánják, ahogy a nők is a férfiakat.

Mindent összegezve, ne csodálkozz, ha ezzel a véleményeddel nem aratsz osztatlan sikert. Keress egy fiút, aki nem szereti az orális szexet, bár szerintem az sem normális dolog, már csak több okból sem.

2011. ápr. 22. 19:22
 30/177 anonim ***** válasza:
20%

19:22-es vagyok

Sőt, tovább megyek, én még az anális szexet is szeretem nő létemre. Micsoda egy perverz disznó vagyok, mi? :-)))

Mindenesetre mindenki azt csinálja, ami neki jó.

Amúgy megkérdezhetem, miért nem tetszik? Undorodsz a párod nemi szervétől vagy megalázónak érzed, vagy miért?

2011. ápr. 22. 19:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!