Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem képesek a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek a férfiak felfogni, hogy van nő, akinek nem tetszik az orális szex?

Figyelt kérdés
És ne gyertek azzal, hogy "Ha szereti, megteszi", meg, hogy "Én is kinyalom a barátnőmet, tehát elvárom". Mert a szex nem érzelmi zsarolás és nem üzlet. Annak minden részletében a kölcsönös élvezetről kellene szólnia.
2011. ápr. 22. 18:28
 161/177 anonim ***** válasza:
100%
17:05: Végre egy intelligens ember.
2011. ápr. 23. 19:19
 162/177 anonim ***** válasza:
39%

„Az orálszex nem olyan halálosan fontos dolog, főleg egy férfinél nem.”

Huhú, dehogy nem :D Úgy beszélsz, mintha egy fiúnak csak annyira lenne szüksége, amitől éppencsakhogy elmegy! Hát nem...

„Ha valaki tényleg szeret valakit és komolyan tervez vele, nem fogja szétszedni a kapcsolatot azért, mert az illető nem szop.”

Amíg szerelmes, addig tényleg nem. Viszont ha a férfi igényli, és a nő nem adja meg, akkor miután elmúlt a rózsaszín köd, azért komoly problémákat (pl. megcsalás) okozhat.

„Ellenben a pasikat többféleképpen ki lehet elégíteni.”

Igen, de nem mindegy, hogy hogy, teljesen más élmény... ezzel az erővel az összes fiú egész életében rejszolhatna otthon magának. De nem teszik, mert vannak jobb dolgok is. Még egyszer: egy fiúnak nem csak annyira van szüksége, amitől éppencsakhogy elmegy, az hosszútávon kevés lesz... orgazmus és orgazmus között HATALMAS különbség tud lenni.

„És a nők mit szóljanak: mennyi orgazmus mentesen élő nő van? Minimum a nők 50%-a!”

Sajnálom őket, tényleg, de azért emiatt szolidalitásból hadd ne legyen már nekem is szar a szexuális életem :D

2011. ápr. 23. 19:41
 163/177 anonim ***** válasza:
60%

Nem. A kérdező nem egy érett személyiség. Ezt már írtam korábban is: ő cseppet sem más, mint akikkel baja van. (Érdekes, erre valahogy nem tudott mit válaszolni, vajon miért?) Azt teszi ő is, amit az általa elmarasztaltak: neki van egy véleménye, és aki azt nem osztja, az csakis hülye lehet. Erről a válaszai is tanúskodnak, mindig mindenre van valami frappáns, mellesleg kifejezetten pikírt cáfolata, meggyőzni nem lehet. Szeretném tudni, mi a fenéért tette fel a kérdést, csak vitatkozni akart egyet?!

Továbbra is csak egyet tudok mondani: mindenki olyan, amilyen, és ez a szexre is vonatkozik. Épp ezért ha nem ugyanazt akarják az ágyban, abból bizony probléma lesz. Aki nem hiszi, kérdezze meg szexológusát, óvszerészét. Akkor valószínűleg szakítani kell, de ezt lehet intelligens módon is csinálni, nem úgy, hogy "nem szopsz le, takarodj".

2011. ápr. 23. 20:46
 164/177 anonim ***** válasza:
100%

"„Az orálszex nem olyan halálosan fontos dolog, főleg egy férfinél nem.”

Huhú, dehogy nem :D Úgy beszélsz, mintha egy fiúnak csak annyira lenne szüksége, amitől éppencsakhogy elmegy! Hát nem... "

Potencia problémáid vannak? Milyen az az éppenhogy csak elmegy? Vagy elmész vagy sem.

"„Ha valaki tényleg szeret valakit és komolyan tervez vele, nem fogja szétszedni a kapcsolatot azért, mert az illető nem szop.”

Amíg szerelmes, addig tényleg nem. Viszont ha a férfi igényli, és a nő nem adja meg, akkor miután elmúlt a rózsaszín köd, azért komoly problémákat (pl. megcsalás) okozhat. "

Ezért vannak manapság 2-3 éves párkapcsolatok?

"„Ellenben a pasikat többféleképpen ki lehet elégíteni.”

Igen, de nem mindegy, hogy hogy, teljesen más élmény... ezzel az erővel az összes fiú egész életében rejszolhatna otthon magának. De nem teszik, mert vannak jobb dolgok is. Még egyszer: egy fiúnak nem csak annyira van szüksége, amitől éppencsakhogy elmegy, az hosszútávon kevés lesz... orgazmus és orgazmus között HATALMAS különbség tud lenni."

Pedig nagyon is jó a maszti:) Sőt az úgy megy, ahogy te akarod:D

"„És a nők mit szóljanak: mennyi orgazmus mentesen élő nő van? Minimum a nők 50%-a!”

Sajnálom őket, tényleg, de azért emiatt szolidalitásból hadd ne legyen már nekem is szar a szexuális életem :D"

Hát sajnálhatod is őket, mert ha egy nő nincs kielégítve, akkor mindig fájni fog a feje, és kerülni fogja a szexet. Ez általános a régi és a mai kapcsolatokban, sőt a viccek is mindig ilyesmiről szólnak... persze hosszútávú kapcsolatban fog "fájni a nők feje" úgyhogy biztosan lesznek még problémáid a kapcsolatodban...

Pl. egy 10 éves kapcsolatban a nők nagy része elfelejt szexelni, ha meg rákerül akkor 10-ből 6-7 alkalommal valami indokkal hárít.

Persze ez sem a nők baja, mert nem annak baj akinek nincs akkora igénye, hanem annak akinek igényei vannak.

2011. ápr. 24. 19:09
 165/177 anonim ***** válasza:

Ismerek férfit is akinek nem tetszik, gusztustalannak tartja.

Aki elvárja a barátnőjétől annak ellenére, hogy az undorodik tőle az egy bántalmazó típus.

Nekem az is érdekes, hogy egy csaj minek vállalja be, ha nem akarja, avval a pasival úgy se lesz jó kapcsolata akit nem szavar, hogy a párja olyat tesz meg amitől ódszkodik.

2011. ápr. 29. 14:00
 166/177 anonim ***** válasza:
100%
A férfiakat nagyon önzőre és hatalommániásra nevelik, sok családban van ez, kis elkényeztetett mami szerelme pasi aki utána gyilkolja a nála sokkal érettebb személyiségű csajokat, csak mert azt érzi megteheti.
2011. ápr. 29. 14:19
 167/177 anonim ***** válasza:
53%

Érdekes.. Én nő vagyok. És mint nő mondom, hogy ha a páromat nem kényeztethetném orálisan, abból sok jó nem sülne ki. Biztos vannak ilyen emberek, de én még egyetlen férfival sem találkoztam, aki ne szeretné az orális szexet.

Nekem kell! Adni is, kapni is! Ezek szerint én is aberrált lennék, önző meg egoista, nő létemre. De legalább most már tudom. .-)

2011. máj. 5. 16:03
 168/177 anonim ***** válasza:

Azt ki irta és hol, hogy aki szereti az aberrált?

Legtöbb csaj szereti, nem kell itt a műbalhéd.

2011. máj. 5. 19:04
 169/177 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Ez a 17:05-ös kommentből lett kimásolva.

"Igenis vannak olyan férfiak akik tudnak kompromisszumot kötni, de a többjük aberrált önelégült önző f*sz.

lehülyézik azt, akinek nem jön be, amit ők szeretnének."

Hát mondjuk innen. A komment ugyebár arról szól, hogy milyen aberrált, önelégült, önző fasz, az, aki nem tudja elviselni, ha nem cumizzák le. Ezért írtam ironikusan, hogy én sem venném jó néven, ha nem nyalna ki a párom, vagy nem cumizhatnám le. Nekem ez legalább annyira fontos, mint a "hagyományos szex". Adni is és kapni is. Nem biztos, hogy hosszú távon megmaradnék valaki mellett, akivel nem kényeztetjük egymást orálisan. Az már más kérdés, hogy valószínűleg össze is illenénk az ágyban.

Azt azonban végképp nem értem, hogy lehet valaki számára ez gusztustalan. Korábban írta egy lány, hogy számára gusztustalan a farok szájba vétele. Miért is? Főleg, ha tiszta, illatos. Igen, biztos aberrált, sőt degenerált vagyok, de nem értem, hogy lehet undorodni a párunk egy testrészétől.

2011. máj. 5. 23:17
 170/177 anonim ***** válasza:
jav.: "össze se illenénk."
2011. máj. 5. 23:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!