Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megkülönböztetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkülönböztetni a squirtinget az egyszerű pisiléstől?

Figyelt kérdés
Együtt voltam egy lánnyal, azt szerettem volna - ezt "meg is beszéltük" ha squirtingig jut...de nem tudom ami kijött belőle az volt-e valójában amit szerettem volna, vagy csak azt akarta hogy azt hittem sikerült...
2011. ápr. 22. 18:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Utsó, és hogy lehet téged megismerni? xD (az anatómiatanaras csávó vagyok :D) mert én nem hiszek benne amíg nem látom
2011. máj. 1. 01:29
 12/24 anonim ***** válasza:
45%
Hát pedig hidd el, hogy összehugyoztad magad :) ellazultak az izmaid és nem tudtad visszatartani. Ennyi... jobb ha ezen nem is filózol többet :)
2011. máj. 1. 04:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen van ilyen lány én találkoztam ilyennel már és nem is hagyom kialudni ezt a kapcsolatot. A lényeget észre tudod venni ha valaki pisil akkor a személy nem tudja abbahagyni hirtelen a pisilést, ha igy elélvez akkor pedig nem tart hosszú ideig a különbséget látni és érezni lehet. 35F
2011. máj. 1. 08:51
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Köszönöm az utolsónak! Nekem sem olyan volt, hogy szépen lecsordogált a lábamon, hanem kitört belőlem és spriccelt. Azt viszont tudom, hogy nem volt tele a húgyhólyagom, nem kellett pisilni, tehát az alapból nem lehetett. már csak a mennyiségből kiindulva sem.
2011. máj. 1. 09:18
 15/24 anonim ***** válasza:
64%

van olyan nő akinek ez megy van olyan akinek nem mindeninek más van aki akár 1-2dl is van akinek alig csorog valami kevéske

állítólag türelemmel megy mindenikek

[link]

amúgy tudatlan pasikáim olvassatok :-)))

2011. máj. 1. 10:12
 16/24 anonim ***** válasza:

A sok p@csnek akik okoskodnak az anatómiai szarságokkal meg még talán pinát sem láttak élőben.

[link]

Itt nincs vágás itt a kőkemény valóság van. Tuti, hogy így nem lehet pisálni.

2011. máj. 1. 12:39
 17/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A csajom nem szokott bebrunyálni szex közben, viszont amikor ilyen orgazmusa van akkor spiccel mint állat úgy 1 méterre kb.

2011. máj. 1. 12:41
 18/24 anonim ***** válasza:

utolsó az durva XD néhányan mi férfiak sem tudunk olyan messze "lőni"

tisztelet a kivételnek, de tényleg :D

2011. máj. 1. 14:05
 19/24 anonim válasza:
50%
A női magömlés a húgycsövön keresztül előtörő folyadék. A folyadék a veséből származik, ami keresztülhalad a húgyhólyagon miközben vegyül a női prosztatából számrmazó folyadékkal. (a női prosztata a g pont alatt található) Rendszerint az orgazmussal egy időben következik be, azonban nem mindig.
2011. máj. 1. 14:26
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a csaj elé szoktam helyezkedni mindíg,hogy élvezzen bele a számba ilyenkor. Isteni jó érzés.
2011. máj. 2. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!