Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsi a péniszem, jó lehet rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi a péniszem, jó lehet rá a hagyományos méretű óvszer?

Figyelt kérdés

Kb. 3,5 cm átmérőjű a péniszem, ami úgy gondolom átlag alatti. Ha veszek a boltban óvszert, akkor az nem lesz túl nagy, nem csúszik le aktus közben? Nem akarom emiatt kellemetlenül érezni magam.

Valami kisebbet kellene keresnem? Milyen kisméretű óvszerek vannak?

2011. ápr. 22. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó hát... alapból a gumi nagyon sokféle f.szra jó csak az ilyen nagyon extrém méretekre nem... a tiedre simán jó sztem
2011. ápr. 22. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Durex Close Fit óvszer, kisméretű, Magyarországon nem kapható boltban, de a Vaterán meg tudod rendelni. Keress rá.
2011. ápr. 22. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Én vaterán tuti nem vennék kotont...

Vegyél inkább a patikában. Próbáld fel és ha stimmel akkor nincs gond :D

2011. ápr. 22. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
A Vaterán is zárt csomagban lévő, gyártó által piacra dobott terméket vásárolhatsz. Mi a gond akkor vele?
2011. ápr. 23. 10:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy gond van vagy lehet vele. Csak azt, hogy én Ott Azt soha, amíg lehet máshol is. De egyépként in is vaterázom.
2011. ápr. 23. 12:54
 6/10 szamo77d ***** válasza:

Ne foglalkozzál már mindig a méreteiddel! Hát a világon semmi nincs más? Semmi nem érdekel ezen kívül? Hát ez már

őrületes! És a suli? Ki kell tanulni valamit, mert egyet-

len melóhelyen sem a péniszed méretét fogják kérdezni egy

állásinterjún!

2011. máj. 5. 12:32
 7/10 anonim válasza:

Szamo77d-nek

Te egy igazán különleges lény lehetsz! Sok lelki probléma okozója lehet a te szavaiddal élve "kis pénisz"

Nagyon fontos a tanulás is és az is hogy egy jó szakma legyen az ember kezébe, DE mindemellett vannak más fontos dolgok is az életbe mint ahogy te is írtad (ilyen például a lelki egyensúly ami egy 5 centis pénisszel nem lehetséges!)

Néha jól esik az embernek megnyugtató válaszokat hallani.

Üi.:

Ha unalmasak a kérdések akkor miért jársz itt???

2011. máj. 5. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
A Durex óvszer pl. méretezve van az 56 mm és van 54 mm is ( úgy van írva, hogy ez a "névleges szélesség"), ebben biztos vagyok és talán még egy mérettel kisebb is! Azt már nem tudom biztosan!
2011. máj. 5. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:

12:32

Nem értem mért kell itt háborogni, ugyanis a kérdező nem az után érdeklődik, hogyan növelje stb, hanem hogyan legyen ő és a partnere is teljesen biztonságban .

Szerintem is még aktus előtt egyedül kitapasztalnod melyik ami tutira jó,és akkor te is nyugodtabb leszel és nem ezen fogsz kattogni, megnyugtatásnak jó. Úgy gondolom az átlag méretű óvszerek is megfelelnek.

2011. máj. 5. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs a péniszeddel semmi baj, erre jó egy normál méretű is. Előtte fel kell próbálni, és akkor élesben nem lesz gond.

Az interneten rengeteg helyen rendelhetsz, a csomagolás pedig diszkrét.

2011. máj. 5. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!