Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? -Sürgős- (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? -Sürgős- (többi lent)

Figyelt kérdés
Múltkor a barátommal (17 napja)védekezve csináltuk ,de kiszakadt a gumi. Azóta vettem 3 tesztet és mind pozitív lett. A fiú már tudja,de a szüleimnek nem nagyon merem elmondani. A fiú még mindig mellettem áll de nagyon félek... Szerintetek mit tegyek? (Fél hónap múlva 16 leszek a pasim 16)
2011. ápr. 22. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnos én is jártam már így, annyi különbséggel, hogy nekünk nem szakadt ki. (a barátom mindig megnézi utána, de mind1)

Már 1 éve jártunk, mindig gumit használtunk és egyszer csak nem jött meg. 4 teszt mutatta, hogy terhes vagyok. Sírtam meg minden bajom volt, de még aznap elmondtam.

A szüleim nagyon leszidtak, kaptam fejmosást, hiába védekeztünk.

Másnapra anya bejelentett egy magándokihoz aki megvizsgált. Később ő hajtotta végre a magzatelhajtásom is. "Szerencsére" hamar észbekaptunk így nem okozott egészségügyi gondot. Reggel 9-re mentem be, délután fél 6-kor el is hagyhattam a lábadozót.

Sajnos nem könnyű az ilyen helyzet, és tuti kapni fogsz egy nagy fejmosást, de anyukád elsősorban a védelmeződ. Ha kiabál és veszekszik akkor is segíteni fog neked. sajnos ezen át kell esni.

Nagyon drukkolok csajszi, hogy ne legyen belőle nagy perpatvar. De ne húzd tovább. Akkor csak rosszabb lesz.

Ráadásul utána is van élet! :)

2011. ápr. 22. 18:23
 12/14 anonim válasza:

szülőkenek azonnal elmondani... tény h durván kiborúlnak majd és napokig vagy hetekig emlegetni fogják, de ez még mindig a jobbik rossz...

ha megtartod oda a fiatalságod, nem tudod majd befejezni a sulit ami első hallásra nem is rossz de késöbb rájösz h suli nélkül nem sok esélyed van önálló életre, arrol nem is beszélve h nem tudhatod h a barátod meddig van még veled vagy te vele, hisz még nagyon fiatalok vagytok

Ha elveteted és neadj isten tényleg nem várt eredmnye h nem lehet saját gyereked, még örökbe tudsz fogadni egy csecsemőt, tudom nem ugyanaz mintha saját véred lenne de tudnád ugy szeretni, és még mindig jobb mintha a most megszülnél és őt hibáztatnád a tőnkrement életedért.

(én pl ezt kapom meg minden nap anyámtól...)

22/f

2011. ápr. 22. 18:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Most már nyávoghatsz drágám,akkor kellett volna cselekedni amikor a gumi kiszakadt!Úgy kell neked!erre mondják F*sz fel áll ész meg meg áll!Ez így is van!Tudod ehez is kell némi logika nem csak tolni neki ezerrel!

25/L

2011. ápr. 22. 18:24
 14/14 anonim válasza:
Ha valaki véletlenül teherbe esik és - bármilyen okból - nincs módja megtartani, az választahat: vagy azért köpik le, mert elvetette, vagy azért mert örökbeadta, vagy épp megtartja. Mindezt ajándékba kapja a társadalomtól a dologgal járó - időnként igen súlyos és nehezen viselhető - testi-lelki gyötrelmek mellé. Nem biztos, hogy helyes, ha mi is ráteszünk itt egy lapáttal. Szóval kedves kérdező, gyűjtsd össze minden bátorságod, állj oda a szüleid elé, és mond el, hogy mit történt.Attól hogy hetekkel húzod, jobb nem lesz, egyszer ígyis-úgyis túl kell rajta esned.Én szorítok csajszi :) Sok sikert!!
2011. ápr. 22. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!