Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? -Sürgős- (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? -Sürgős- (többi lent)

Figyelt kérdés
Múltkor a barátommal (17 napja)védekezve csináltuk ,de kiszakadt a gumi. Azóta vettem 3 tesztet és mind pozitív lett. A fiú már tudja,de a szüleimnek nem nagyon merem elmondani. A fiú még mindig mellettem áll de nagyon félek... Szerintetek mit tegyek? (Fél hónap múlva 16 leszek a pasim 16)
2011. ápr. 22. 17:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak kioktatni, de ha észrevettétek, hogy kiszakadt az óvszer, akkor el kellett volna menni nőgyógyászhoz, elmondani mi történt, és ő írt volna fel esemény utáni tablettát. Nem éppen olcsó, nálunk a patikába a Rigesoft 5500 Ft körül van, de ha baj van, akkor muszáj.

Sürgősen üljetek le KÖZÖSEN a szülőkkel (mindkettőtök szüleivel!) és mondjátok el mi történt.

Biztos nem fognak gratulálni és pezsgőt bontani, de a szüleitek és segíteni fognak!

Sok sikert, és írj, hogy mi lett.

2011. ápr. 22. 17:47
 2/14 anonim válasza:
Feltétlenül mond el a szüleidnek úgyis megtudják...Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra...
2011. ápr. 22. 17:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Sajna ha csak már a gondolata is felmerül a kiszakadásnak,akkor a 3napos tabi....Itt viszont tessék leülni anyuval,és elmondani,hogy nagy a baj.Nem csak ti vagytok így ezzel,és nem újdonság senkinek sem.DE....most méf lehet segíteni.Ha megtartod a gyereket,akkor egy életre elástad magad.Nem lesz fiatalságod,és igen kicsi azoknak a férfiaknak a száma,aki gyerekes nőt választ.Egy abortusz pedig pár nap és megtanulod,hogy máskor nem így teszel.
2011. ápr. 22. 17:50
 4/14 A kérdező kommentje:

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Abortuszt nem szívesen,tenném,hallottam olyat,hogy abortusz után,lehet,hogy soha többé nem lehet gyerekem,de viszont nem akarok ilyen fiatalon anya lenni.

2011. ápr. 22. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Szigorúan mond el a szüleidnek. Ne legyél felelőtlen.
2011. ápr. 22. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Most még van más megoldás is mint az abortusz. Még ki tudják "hajtani". De a szüleidet ne hadd ki.
2011. ápr. 22. 17:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szólj a szüleidnek! Hatalmas nagy felelőtlenséget csináltatok! Remélem tanultok az esetből.
2011. ápr. 22. 18:07
 8/14 anonim ***** válasza:

ez durva figyejj egyik havernőmmel pont ugyan ez volt....kezd úgy h

" Anyu beszlnünk kell 3hete történt egy kis baj ne haragudj de el kpne menni nögyogyászhoz mert a barátommal voltam együtt kiszakadt a gumi és vettem tesztett pozitiv lett eljössz velem nödokihoz?légyszíves "

Kb valahogy igy és barátnőm el vette a babát és lehet gyereke szall semmi gond nincs az abortusszal max a lelkiismeret ami még gázos lehet soksikert remélem jól döntesz!

2011. ápr. 22. 18:08
 9/14 anonim ***** válasza:
bocs nem 3 hét férre olavstam 17 napja bocs
2011. ápr. 22. 18:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hogy mond el a szüleidnek?

Nos, nekem az a véleményem, hogy ha valaki elég érettnek tartja magát a szexualitáshoz, akkor ahhoz is legyen elég érett, hogy vállalni tudja az esetleges következményeket.

Üljetek le négyen (pároddal közösen, először egyikőtök szüleinél, majd a másik fél szüleinél), és mondjátok el.

Higgyétek el segíteni fognak, bármennyire is félelmetesnek tűnik. Ne húzd az időt, azzal csak rosszabb lesz.

2011. ápr. 22. 18:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!