Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális vagy sem? Most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális vagy sem? Most akkor hogy is van ez, fiúk?

Figyelt kérdés
A barátom szeretné, ha orálisan is kényeztetném. Mondtam neki, hogy ok, de csak akkor, ha előbb ő is megteszi velem egy felcsatolhatóval. Erre tisztára kiakadt. Nem értem, miért. Ha a nők bekaphatják, akkor a férfiak miért nem?
2011. ápr. 22. 17:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/137 anonim ***** válasza:
0%
%mindent meg lehet tudni rolad az ilyen válaszokkal. Ugy gondolod hogy te kulonb vagy mert le kell hogy szopjad... lányok 99,9999% megteszi,és nem csak a ribik. Az én csajom inteligens is mégis megteszi mert élvezem és én is neki szívesen mert élvezi. Szerinted nem benned van a gond?
2011. ápr. 22. 18:04
 72/137 anonim ***** válasza:
Azzal meg te mondasz magadnak ellent, hogy befogadod egy testrészét és neki nem kell. Mert mikor megdug akkor, nincs benned semmi testrésze, vagy telepatikusan csináljátok azt is? Vagy te is dugod őt?
 73/137 A kérdező kommentje:

ma 18:03

"A száj evésre való, szóval te a csókot felejtsd ku.rvára el akkor. Nem arra van."

Rendben. Fifty-fifty.

74/137 A kérdező kommentje:

ma 18:04

"Az én csajom inteligens is mégis megteszi mert élvezem és én is neki szívesen mert élvezi. Szerinted nem benned van a gond?"

De ő élvezi, hogy TÉGED SZOPHAT?

2011. ápr. 22. 18:05
 75/137 anonim ***** válasza:
igen. élvezi hogy élvezem. te nem szereted a barátod. Van aki nem élvezi a nyalást de megteszi. Nem vagy egy kicsit odivatu? Vagy erosen vallásos?
2011. ápr. 22. 18:07
 76/137 anonim ***** válasza:
És a barátod élvezi, hogy nyalhat?
 77/137 A kérdező kommentje:

ma 18:04

"Azzal meg te mondasz magadnak ellent, hogy befogadod egy testrészét és neki nem kell."

Merthogy?

"Mert mikor megdug akkor, nincs benned semmi testrésze, vagy telepatikusan csináljátok azt is? Vagy te is dugod őt?"

Amikor a férfi megdug egy nőt, a férfi a nő melyik testrészét fogadja be a saját testébe?

78/137 anonim ***** válasza:
Nekem nem jelent élvezetet,ha a barátnőm csiklóját szopogatom,mégis szeretem csinálni,mert látom rajta,hogy élvezi és szereti,ha csinálom.Gyártottál magadnak egy dolgot rólunk és tényként kezeled,de nem vehetsz minden férfit egy kalap alá,ezért meg fog dőlni az elképzelésed.
2011. ápr. 22. 18:08
 79/137 A kérdező kommentje:

ma 18:07

"igen. élvezi hogy élvezem."

Nem ezt kérdeztem. Magát a cselekedetet élvezi-e, hogy szophat?

"Van aki nem élvezi a nyalást de megteszi."

Tehát feladja önmagát. Az ilyen ember magára vessen.

"Nem vagy egy kicsit odivatu? Vagy erosen vallásos?"

Nem, egyik sem.

2011. ápr. 22. 18:09
 80/137 anonim válasza:
0%

Nekem erről Veres Pali bácsi hanganyaga jut eszembe:D

(Beszél a női pácienssel)

-Mondja ön már vette szájába a férje nemi szervét?

-Én?

-Hát nem is én, hát maga a felesége...

-Ő azzal hugyozni szokott!

-De jó hogy mondja, ha nem mondja eszembe se jut. Ön mivel szokott csókolózni?

-Mivel? Hát a számmal.

-Azzal maga hányni szokott!

2011. ápr. 22. 18:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!